george_speed75 Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Имам Стаг от 1 седмица и 6 и 5 струна ми бръждят на 2 прагче.Същото се случва и с 1 струна на 5 и 6 прагче.Помогнете моля ви се че този звук не мога да го понасям.От нерви ще скъсам някоя струна. ПС: http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_16241/...g_I300_GBK.html това ми е китарата Цитирай
L.K. Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 (Редактирано) На този въпрос е отговаряно средно веднъж седмично. Разгледай темите в раздел Китара. Редактирано Декември 23, 2010 от L.K. Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Още в началото като си я купил ли е бръждяла така ? А да си сменял струните от както си я купил , с какви по-тънки? Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Отпусни струните,развий пласмасовия капак,който е горе при нъта - вътре има една джаджа ,наречена тръсрод,обикновено при такива китари се регулира с шестогран (който си върви с китарата). Завърти 1/8 оборот обратно на часовника,настрой китарата и виж на другия ден как ще е. Дотогава имаш време да прочетеш още за настройките по китарите. Весели празници! Цитирай
Recommended Posts