Ljubo Popov Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 ОК, ще потърся и ако намеря ще пиша! Цитирай
fiko_yamaha Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 ок опитай аз неможах да намеря дано ти имаш повече късмет Цитирай
Ljubo Popov Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Само ние двамата ли сме? Няма ли да се включи някой с MPS модели? Roland? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Аз имам от 2-3 седмици Roland TD 4...супер удобен е, но днес започнаха да ми прекъсват чинелите Цитирай
fiko_yamaha Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 доколкото успях да събера информация и роланд тд 12 работи със SYX формат такаче ако някой с роланд знае нещо по въпроса как се вкарват семпли SYX формат да пише!!! Цитирай
fiko_yamaha Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Здрасти Ljubo намерили някаква информация за SYX файловете опиталисе да си вкараш някой семпъл пробвай да видиш че няма да стане освен ако не е SYX формат на файла пиши ако имаш някъква нова информация доколкото разбрах има диск с нови комплекти барабани на алесис казва се Blue Jay Studios Drum Sound Library Sound library for DM10 ти ще го видиш на страницата на алесис 50 долара е мисля да си го купя в края на месеца даго пробвам.Поздрави!!! Цитирай
Ljubo Popov Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Още не съм! Утре ще имам време да ровичкам. Само изтеглих около 7 GB EZ Drummer от rutracker.org, ще го преслушам и него. Да ти кажа сетовете в модула са доста добри, но трябва поне 2 дни да се настройва всичко. Цитирай
Fallenblood Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 (Редактирано) syx това е sysex формат - част от midi стандарта. sysex (system exclusive messages) е начин за предаване на специфични за устройството данни по midi връзката, т.е. няма гаранция, че syx файловете за роланда и алесиса ще имат нещо общо. за ezdrummer и подобни софтуери за барабани не би трябвало да има нужда от отделен usb-midi интерфейс. поне в спецификацията се казва, че dm10 имат midi по usb, така че, като се включат в компа, би трябвало да излизат като midi device. а ето какво каза гугъл за alesis dm10 syx: http://www.dmdrummer.com/index.php?topic=947.0 Редактирано Януари 7, 2011 от Fallenblood Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 И аз съм с Дм10 Про,и това беше доста полезно Благодарности и от мен.Иначе към колегите със този модул,как записвате,аз ползвам и Алесис ИО2 експрес,но нещо ми идва висока латенцията.Вие как се справяте?! Цитирай
Ljubo Popov Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Ами аз се пробвах със Steinberg, а сега пробвам с Ableton по препоръка на приятел. Още не съм сигурен дали аудио или MIDI е по-добре. Съвети? Цитирай
pesshho Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Здравейте, искам да ви попитам,понеже нямам понятие от електрони барабани,от какво зависи динамиката повече от семплите или от самите падове?Идеата ми е да използвам електрони барабани(ефтини) с качествен софтуер(чрез миди).Благодаря ви. Цитирай
Drums_Fan_Fan Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Аз ходя на уроци от 1 година и мисля вече да си взимам барабани вкъщи,но тъй като нямам място къде да ги сложа за да не преча претпочетох електронни,но ми казаха че те са за профисионалисти и не се свири като на кожа. Цитирай
Drums_Fan_Fan Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Искам да попитам момчето което си е купило електронните барабани ТОМАН МИЛЕНИУМ - 200 от сайта на ТОМАН при получаване плаща ли се мито или идват на цената която са закупени мисля някъде около 365 евро с транспорта Моля някаква информация да дадеш по закупуването на барабаните - за колко време идват и от къде ги получаваш при пристигането им Благодаря предварително! Може ли някой да ми каже по колко горе доло вървят ел.барабаните..?? И от къде да си ги взема най-изгодно защото аз още съм начинаеща ходя на уроци от 1 година, но нямам възмойност за акостични! По колко горе доло вървят ел.барабаните? Цитирай
Recommended Posts