bobomarinov Публикувано Декември 19, 2010 Share Публикувано Декември 19, 2010 Трябва ми съвет за усилвател. Orange CR20L Crush PIX vs Behringer V-TONE GM108. Не знам кой да избера.Единият е по евтин, но е по малко ватове.Много ли е голяма разликата между 20 и 15 вата? Не разбирам и какво е това analog modeling. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 19, 2010 Share Отговорено Декември 19, 2010 Няма голяма разлика м/у 15 и 20 вата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobomarinov Отговорено Декември 19, 2010 Автор Share Отговорено Декември 19, 2010 Няма голяма разлика м/у 15 и 20 вата. Какво е голяма разлика? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 19, 2010 Share Отговорено Декември 19, 2010 ^ми,с 15 вата лампа можеш да избушиш кочината,тоест стандартния чалгар от входа и съседните (говорим за блок) изпада в нервна криза.С 20 в. транзистор само 2-3 етажа ще чуят жуженето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Декември 19, 2010 Share Отговорено Декември 19, 2010 Аз бих си взел Orange. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jusifu Отговорено Декември 19, 2010 Share Отговорено Декември 19, 2010 Здрасти Боре, Згуро е. По твоя въпрос - при Behringer-a analog modeling значи че може да имитира звуците на различни усилватели, до колко добре е друг въпрос Аз лично не съм голям фен на Берингера. Кажи горе долу какъв ти е бюджета, защото за малко повече пари ще можеш да си вземеш нещо доста по-добро като например Roland Cube 15 или 20 ватовото или Peavey Vypyr 15 и моя личен фаворит Vox VT15. Всичките имат вградени ефекти и модулации, като при вокса има и лампов предусилвател. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobomarinov Отговорено Декември 19, 2010 Автор Share Отговорено Декември 19, 2010 Бюджета ми е 200 лв. Бях намерил и behringer 30вата за 180лв. Ама съм се ориентирал повече към orange-а. Продават го в един магазин на Иван Вазов. Мисля утре да ида да го чуя. Behringer-a го чух днес. Не е кой знае колко силно. А и горе доло колко струва един 15 вата лампов, зада си направя сметка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Декември 20, 2010 Share Отговорено Декември 20, 2010 А и горе доло колко струва един 15 вата лампов, зада си направя сметка. В тоя бюджет трдна работа. Най-евтините фабрични,които съм срещал са Harley Benton GA15 от thomann.de за 140 евро. линк Другата алтернатива е нещо правено тук(VMB,други DIY изпълнения) или немско MV3 + някаква колона. На въпроса каква е разликата между 15 и 20 вата - 1,25dB,което на практика е никаква,защото никой от нас няма да може да я чуе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Декември 20, 2010 Share Отговорено Декември 20, 2010 Взимай си Roland Cube 20x има си ефекти добри симулации според мен си е перфектен .. тия дни и аз ще взимам такъв Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobomarinov Отговорено Декември 20, 2010 Автор Share Отговорено Декември 20, 2010 От Пловдив каде е най-евтино това кубе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jusifu Отговорено Декември 20, 2010 Share Отговорено Декември 20, 2010 От Пловдив каде е най-евтино това кубе? При Бозов го има или можеш да си го поръчаш и от тук http://www.musicworld.bg/bg/m_2570127/i_28...d_CUBE_20X.html там има и 15 ватовото ако решиш че тва е скъпо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Декември 20, 2010 Share Отговорено Декември 20, 2010 Вземи си го от MusicWorld доставката е безплатна на всякъде по страната Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts