pantommind Публикувано Март 20, 2006 Публикувано Март 20, 2006 Моля за някакви мнения/наблюдения върху поредната китайска изработка. Има ги при Снежанка. Ето ги Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 бе пише че са mapple, което според мен си ги отнася към високите класове....колко пари струват??? Цитирай
pantommind Отговорено Март 20, 2006 Автор Отговорено Март 20, 2006 Няма да повярваш -857 леви :think: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Неможе да бъде...9-пластов maple за 900 лева или аз не съм прочел квото трябва или лъжат бахму...пък и знам ли колко вида клен има и в кой затвор са ги правили тия барабани :think: бе ако звучат яко и не счупиш нищо докато ги пробваш ги взимай кво :think: Цитирай
zazo Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Днес и аз ги гледах. Барабанките са нисък клас и им личи, но не чак толкоз много. Барабанчето е ужасно, поне според мен. Иначе имат потенциал да звукнат и за парите са си екстра. Хардуера също, не е цвете, но ако имах пари аз бих ги взел. Със сигурност ми харесаха повече от например Yamaha rydeen, а в сравнение с разни скотове, базикси и стагове са направо прекрасни. Повече ми хареса 2005 серията, но 1800 лв. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 ама то за 505 ли ставало дума бе аз мислех че за 2005 говорим сори днес съм малко тъп Цитирай
axel Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 А тоя Сонор дали си заслужава повече от Суингстар втора ръка за 700 лева,какво ще кажете. Цитирай
bbobiti Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Моля за някакви мнения/наблюдения върху поредната китайска изработка.Има ги при Снежанка. Ето ги Здрасти!Не ми се отваря линка които си посочил!А всащност коя е Снежанка!? За кои става вапрос всащност!?И каде се намира!?Всащност това ми е по-интересно отколкото линка кам барабните!!!Тях може да ги намериш навсякаде! Цитирай
pantommind Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 А всащност коя е Снежанка!? xxxx Цитирай
Katsko Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Днес и аз ги гледах. Барабанките са нисък клас и им личи, но не чак толкоз много. Барабанчето е ужасно, поне според мен. Иначе имат потенциал да звукнат и за парите са си екстра. Хардуера също, не е цвете, но ако имах пари аз бих ги взел. Със сигурност ми харесаха повече от например Yamaha rydeen, а в сравнение с разни скотове, базикси и стагове са направо прекрасни. Повече ми хареса 2005 серията, но 1800 лв. не са по-добри от райдийн в никой случай,но са по-евтини Цитирай
tokijica Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 абе не знам пи4ове и пи4ки ама аз в краина сметка си купих амати поради такова сти4ане на обстоятелствата и съм доволен за тренировки са перфектни пук ако ре6а да записвам пар4ета така и така трябва във звукозаписно студио да отида и там 6те има добри барабани така 4е няма смисал за мен и според мен от по скъпи барабани но тва си е ли4но мое мнение и се радвам 4е не си купих сонора а амати важното е купон да става а сега като на4инае6т тупандйия можете като добри колеги да дадете некои линк с уроци ама не как се удря с палката благодаря предварително Цитирай
NoSoul Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Има в "Търси" бая материал. Идеята на добрите барабани е друга - когато отидеш на някое участие ти си носиш инструмента. А и като записваш ти си отиваш с педала(кардана), чинелите и палките. Ако отидеш в някое читалище да дигаш шум и Аматито върши работа, само че в "О' Шипка"(примерно) не е оферта. Цитирай
axel Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Момчета,никой не отговори на моя въпрос,кажете моля ви,не съм сядъл на Сонор,а Тама-та си звучи добре според мен,но моля кажете ако имате впечатления и от двата сета. Цитирай
AccesS Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 то звученето много трудно ще го определиш кое е по добро, всичко си зависи от теб. настойка кожи и т.н. Сонор 505,както и ТАМА суингстар са най ниските серии на марките, евтини и т.н. ,вече въпрос на вкус. едните са малко скъпи,но са нови при това, тама-та ако е като "нова" ,(под това аз разбирам неучукани и ненадрани корпуси,или поне минимални повреди, запзен и читав хардуер. кожите са малкият проблем) взимай нея. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Абе не че нещо ама Tama SwingStar са морално остарели барабани смисъл правени са по едновремешните концепции Цитирай
Recommended Posts