Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Неможе да бъде...9-пластов maple за 900 лева или аз не съм прочел квото трябва или лъжат:) бахму...пък и знам ли колко вида клен има и в кой затвор са ги правили тия барабани :think: бе ако звучат яко и не счупиш нищо докато ги пробваш ги взимай кво :think:

Отговорено

Днес и аз ги гледах. Барабанките са нисък клас и им личи, но не чак толкоз много. Барабанчето е ужасно, поне според мен. Иначе имат потенциал да звукнат и за парите са си екстра. Хардуера също, не е цвете, но ако имах пари аз бих ги взел. Със сигурност ми харесаха повече от например Yamaha rydeen, а в сравнение с разни скотове, базикси и стагове са направо прекрасни.

Повече ми хареса 2005 серията, но 1800 лв.

Отговорено

А тоя Сонор дали си заслужава повече от Суингстар втора ръка за 700 лева,какво ще кажете.

Отговорено
Моля за някакви мнения/наблюдения върху поредната китайска изработка.

Има ги при Снежанка.

Ето ги

Здрасти!Не ми се отваря линка които си посочил!А всащност коя е Снежанка!?

За кои става вапрос всащност!?И каде се намира!?Всащност това ми е по-интересно отколкото линка кам барабните!!!Тях може да ги намериш навсякаде!

Отговорено
Днес и аз ги гледах. Барабанките са нисък клас и им личи, но не чак толкоз много. Барабанчето е ужасно, поне според мен. Иначе имат потенциал да звукнат и за парите са си екстра. Хардуера също, не е цвете, но ако имах пари аз бих ги взел. Със сигурност ми харесаха повече от например Yamaha rydeen, а в сравнение с разни скотове, базикси и стагове са направо прекрасни.

Повече ми хареса 2005 серията, но 1800 лв.

не са по-добри от райдийн в никой случай,но са по-евтини;)

Отговорено

абе не знам пи4ове и пи4ки ама аз в краина сметка си купих амати поради такова сти4ане на обстоятелствата и съм доволен за тренировки са перфектни пук ако ре6а да записвам пар4ета така и така трябва във звукозаписно студио да отида и там 6те има добри барабани така 4е няма смисал за мен и според мен от по скъпи барабани но тва си е ли4но мое мнение и се радвам 4е не си купих сонора а амати важното е купон да става а сега като на4инае6т тупандйия можете като добри колеги да дадете некои линк с уроци ама не как се удря с палката благодаря предварително ;):)

Отговорено

Има в "Търси" бая материал. Идеята на добрите барабани е друга - когато отидеш на някое участие ти си носиш инструмента. А и като записваш ти си отиваш с педала(кардана), чинелите и палките. Ако отидеш в някое читалище да дигаш шум и Аматито върши работа, само че в "О' Шипка"(примерно) не е оферта.

Отговорено

Момчета,никой не отговори на моя въпрос,кажете моля ви,не съм сядъл на Сонор,а Тама-та си звучи добре според мен,но моля кажете ако имате впечатления и от двата сета.

Отговорено

то звученето много трудно ще го определиш кое е по добро, всичко си зависи от теб. настойка кожи и т.н. Сонор 505,както и ТАМА суингстар са най ниските серии на марките, евтини и т.н. ,вече въпрос на вкус. едните са малко скъпи,но са нови при това, тама-та ако е като "нова" ,(под това аз разбирам неучукани и ненадрани корпуси,или поне минимални повреди, запзен и читав хардуер. кожите са малкият проблем) взимай нея.