Ел'Миро Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 (Редактирано) Това лято се прибирам към България в момента уча в Англия и си закупих Inabez SR300 и исках просто да кажа че китарата ще се продава, но чак лятото за това не става да пусна обява и исках да разбера дали някои ще се заинтересува. Китарката е чисто нова свирил сам само в квартирата ми на нея във момента не разполагам със хубав апарат за я снимам но имам снимки с нея и мога да пращам та ако някои прояви желания за нея, исках да попитам дали 500 лева е добра цена за нея съгласен сам и на бартер за Cort C4. Бях доста доволен от стария си Cort C4H единствения недостатък беше, не знам дали само при мен е било така но когато закача магнитите на адаптрите със пръст докато свиря се получаваше странен брум, оправих ги като им сложих капачки за да не ги докосвам и бях много доволен от баса също така беше и 5 струнен и не ми беше толкова удобно защото пръстите ми са малко къси, Ibanez-а от друга страна звучи идеално но просто не е това което търсих не ми допада като усещане толкова колкото Cort-а ми. Това не е официална обява за това да уточня отново китарата е в Англия и ще се продава/заменя лятото но това не пречи да се знае от сега. Пишете по темата не само за продажбата/заменянето добре дошли са мнения и съвети относно двете китари или оставете Л.С. също може да ме намерите и на skype: miroslav8811047641 Поздрави Миро. Редактирано Декември 14, 2010 от Ел'Миро Цитирай
blr Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Your spelling is horrible. About the bass, we all shiver with anticipation. ПП: Предполагам, че на английски ти е по-лесно. Цитирай
Ел'Миро Отговорено Декември 15, 2010 Автор Отговорено Декември 15, 2010 (Редактирано) Явно ще си пусна обявата лятото както и да е. Редактирано Декември 15, 2010 от Ел'Миро Цитирай
Recommended Posts