Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez Sr300 Лято 2011


Ел'Миро

Recommended Posts

Това лято се прибирам към България в момента уча в Англия и си закупих Inabez SR300 и исках просто да кажа че китарата ще се продава, но чак лятото за това не става да пусна обява и исках да разбера дали някои ще се заинтересува. Китарката е чисто нова свирил сам само в квартирата ми на нея във момента не разполагам със хубав апарат за я снимам но имам снимки с нея и мога да пращам та ако някои прояви желания за нея, исках да попитам дали 500 лева е добра цена за нея съгласен сам и на бартер за Cort C4. Бях доста доволен от стария си Cort C4H единствения недостатък беше, не знам дали само при мен е било така но когато закача магнитите на адаптрите със пръст докато свиря се получаваше странен брум, оправих ги като им сложих капачки за да не ги докосвам и бях много доволен от баса също така беше и 5 струнен и не ми беше толкова удобно защото пръстите ми са малко къси, Ibanez-а от друга страна звучи идеално но просто не е това което търсих не ми допада като усещане толкова колкото Cort-а ми.

 

Това не е официална обява за това да уточня отново китарата е в Англия и ще се продава/заменя лятото но това не пречи да се знае от сега.

 

Пишете по темата не само за продажбата/заменянето добре дошли са мнения и съвети относно двете китари или оставете Л.С. също може да ме намерите и на skype: miroslav8811047641

 

Поздрави Миро.

Редактирано от Ел'Миро
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно ще си пусна обявата лятото както и да е.

Редактирано от Ел'Миро
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.