Raxus Публикувано Март 19, 2006 Публикувано Март 19, 2006 Кво стаа.Казвам се Никола и съм от Пловдив и уча м МГ.Свиря на китара от близо една година,само че на акустична,щото още не съм събрал пари за електрическа.Няма нищо ражденния ден е следващия месец и очаквам до тогава да си взема. Цитирай
Elly Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 (Редактирано) Е т'ва си беше як намек!!! Колеги, водете си записки как се пра'и, като ти трябва нещо... добре дошъл, Raxus! :hello: П.П. Разбрахме, че си фен на Bon Jovi, но ако пуснеш още малко инфо за себе си, няма да е излишно Редактирано Март 19, 2006 от Elly Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Мараба,и да не си лягаш трезвен,че е вредно!!! :hello: Цитирай
Raxus Отговорено Март 20, 2006 Автор Отговорено Март 20, 2006 + малко инфо:на 16 съм,неженен и неосъждан слушам предимно рок -Guns'n'Roses,System of a Down,Bon Jovi,Red Hot и други Аз вода не пия Обожавам дългите китарни сола и готините мацки Цитирай
eXile Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Обожавам дългите китарни сола и готините мацки Колко нетипично Цитирай
f1_sound Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Здрасти ощи един от филибето :hello: Цитирай
Niilo Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Абе, какво толкова всички се зарибявате по дългите сола :-) Добре дошъл! Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Обожавам дългите китарни сола и готините мацки Хаха, малце, за солата малко ще поспорим, но за второто не знам дали някой мъж би се дърпал някога Живо-здраво и да ни се радваш на форума за дълго време Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Аз вода не пия Е таквизи хора уважавам! Здрасти! :hello: Цитирай
Mafiozo Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Hi Поради факта, че се познаваме с вапросния човек Никола и всашност той е един от основните виновници да се зариба по музиката от тая страна, която ти я изпълняваш е и както и да е! Аз сащо сам от Пловдив и свиря от три месеца на китара (Squier Bullet Stratocaster) и мога да кажа че се уча доста барзо макар и да нямам още кубе, а просто само китара която пускам към компа и за сега се задоволявам ама мисла да си сабера пари и да си земе едно прилично кубе. А забравих да се представя, казвам се Петър на 16 г. Това беше от мен за сега Цитирай
Raxus Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 Хора чувставам ,че ще се разплача.Не знаех,че съм оказвал такова влияние върху днешната младеж. Цитирай
Niilo Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Хора чувставам ,че ще се разплача.Не знаех,че съм оказвал такова влияние върху днешната младеж. Така е... истинският светец рядко осъзнава преживе, че е такъв... Цитирай
Recommended Posts