Johnyy Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 Можете ли да кажете нещо добро за това кубе http://www.musicworld.bg/bg/m_2570127/i_28...d_CUBE_15X.html ?? Или нещо за марката му .. пробвах го допадна ми но искам някой да каже подходящо ли е за начинаещ .. Благодаря предварително Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Нали те радва - взимай го.За начинаещи е и за домашно свирене. Цитирай
L.K. Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Звънни по телефона да питаш дали го имат. Днес ми се случи да ида да купувам в Дружба нещо, дето на сайта го има, но в склада - не. Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 Баш за начинаещ е незнам как обажда ама щом те кефи купувай Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 Аз харесвам модулинг изпълненията на Роланд. Въпреки че като дистър въобще не мога да се намеря в тях, чистите канали са страхотни. Жалко, че това е без акустичния симулатор, който е много добър според мен. Не е като акустична баш, но личното ми мнение е, че електрическата китара акустична не може да стане с каквито и да е симулатори. Този просто приближава много, особено на нек адаптер. Все пак има един голям минус - липсата на футсуич и възможност за него - т.е. единствения начин да си сменяш клийн/дистър е или с ръка, или да си купиш отделно педалче - което обезмисля модулинга. Един хубав плюс е страхотното изпълнение във фазовите ефекти - хоруса, фейзъра, тремолото и фленджъра. Особено хоруса е железен. Цитирай
Recommended Posts