Slash's Snakepit Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Да не звучи като получително или никому неизвестно, но това си зависи както от струните, ПОТЕНЕТО, през пикингът с който свирите и не на последно място мостчето през което минават. Казвам го не случайно, другият китарист с който свиря удари рекорд, в който нямаше репетиция в продължение на 5-6месеца без да не скъса от 1 до 2 струни на репетиция предимно 4,5 или 6 (само заради задното мостче (магарето)), обилно му се потят ръцете и струните му раждясват, смени китарата, сега станат ли на две седмици струните от пикингът му пак се късат всичките. Аз пък грам не се потя и съм късал 2-3 струни в живота ми, една от която си я срязах с клещите докато я подрязвах )) Цитирай
kulov Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Амигоси, видях ви темата и като голям шампион в тази област не издържах да не се включа. Миналата година нямаше инциденти, но през 2009та скъсах 3 пъти Е 100" - 110", настроени в Ми бемол и Ре и една В 135" настроена в А (дъждовния червей, както и викам). Само веднъж на репетиция, останалите случаи по участия. При баса когато се смъкне строя струните омекват и се късат по-лесно. Освен това треа се вдигне задния бридж да не плякат по грифа като ги опъвам и както рече колегата Слаш от по-горния пост се получава лоша чупка. И елате гледайте шоу как се къса дъждовен червей. Поздрави на всички! Стария бохал шампион Цитирай
blago9696 Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 2 пъти съм късал 1ва струна.И то като си настройвах китарта Цитирай
Stupified Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Късал съм всички струни освен 4-та.И това беше когато бях с Дадарио 9-ки.От както съм с Ernie Ball 10-ки не съм имал проблеми. Цитирай
checho Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 http://www.lamebook.com/plus-postin/plusplus3-3/ Цитирай
Stupified Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 http://www.lamebook.com/plus-postin/plusplus3-3/ добре добре Цитирай
Илин Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Късането има отношение дори от тока който протича м/у пръститени и струните (биополе), когато се повиши екстремнно една струна може да се скъса дори и без опън или бенд, тя просто се пръска от ел.напрежението, обикновенно се случва на 1 или 2 на комплексти 9ки, и най-често си казваме тия струни бяха дафектни Цитирай
Recommended Posts