entombed_hell Публикувано Декември 27, 2004 Публикувано Декември 27, 2004 След Щурма аз съм втория най-малък май. Казвам се Виктор , но приятелите ми викат както намерят за добре. На почти 17 съм, и уча във Френската Гимназия / оная педалско розовичката/ Водя се свирач на пиАно... но мога и доста добре да пищя грухтя грача и стена./това последното ми звучи малко перверзно,ма както и да е/ <---- какво означава тази иконка че се депресирах. Айде бълвайте ... :hello: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Дюд: 1. По други неща си най-малък 2. Казваш се Косьо и не противоречи! 3. В стененето няма друг кат теб хахахахаххаха А сега сериозно: Добре дошъл тук, пич Цитирай
Fenix Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Дюд:1. По други неща си най-малък 2. Казваш се Косьо и не противоречи! 3. В стененето няма друг кат теб хахахахаххаха Е такова нещо не бях виждал... А иначе, добре дошъл Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Дюд:1. По други неща си най-малък 2. Казваш се Косьо и не противоречи! 3. В стененето няма друг кат теб хахахахаххаха Е такова нещо не бях виждал... А иначе, добре дошъл Хах... ще виждаш доста от сега Цитирай
entombed_hell Отговорено Декември 29, 2004 Автор Отговорено Декември 29, 2004 Дюд:1. По други неща си най-малък 2. Казваш се Косьо и не противоречи! 3. В стененето няма друг кат теб хахахахаххаха А сега сериозно: Добре дошъл тук, пич А във нудизма като теб няма 2ри. Хаха...перверзник малък Жалко че в чата няма да чувате как изящно стена... нали бе ЩУРМ??? Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Дюд:1. По други неща си най-малък 2. Казваш се Косьо и не противоречи! 3. В стененето няма друг кат теб хахахахаххаха А сега сериозно: Добре дошъл тук, пич А във нудизма като теб няма 2ри. Хаха...перверзник малък Жалко че в чата няма да чувате как изящно стена... нали бе ЩУРМ??? ХХХХХаххахаха. За горките хора от форума ще обясня! ТОЗИ ЧОВЕК МЕ НАРИЧА НУДИСТ, ЗАЩОТО КОГАТО СЕ СЪБЛИЧАМ В СЪБЛЕКАЛНЯ НЕ СИ ПРИКРИВАМ ОНАЯ РАБОТА... без коментар... пич айде тука да свириме и да престанем с детинщината ок? Цитирай
entombed_hell Отговорено Декември 29, 2004 Автор Отговорено Декември 29, 2004 нямаш проблем бтв тук феноменално бързо си намерих пичове нуждаещи се от клъвир... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 нямаш проблембтв тук феноменално бързо си намерих пичове нуждаещи се от клъвир... Хахаххаа питай ги кой им е басист Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Добър ден, адови портиерю, как сте с жаравата?... Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 бълвам: :hello: 'дравей приатно ми е, колега, от кога свиркаш? на пиано де нещо, така, снимка да имаш? ай, поздр на шефа Луци от мен :twisted: PS: и аз да питам, какво значи таз иконка :arrow: : Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 ами значи ае добар дьен и от мень има и помалки от тебе ни са биспокой Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Темата е от Dec 27 2004... Цитирай
aladin Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 уча във Френската Гимназия / оная педалско розовичката/Водя се свирач на пиАно... и стена. Добре дошъл! Само неразбрах тая френска гимназия онази на Слави Трифонов ли е? И защо на пиано,всепак щом е френска трябва нещо по-френско да бъде като френч хорн например. А стенанията от какво са от оралните техники в у4илище ли? Цитирай
eli_666 Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) и аз съм по-ламка от теб още нямам 14 ... иначее нз дали е уместно да кажа добре дошъл защото май си регистиран преди мен Редактирано Септември 27, 2006 от eli_666 Цитирай
Recommended Posts