gasmasocet Публикувано Декември 6, 2010 Share Публикувано Декември 6, 2010 Здрасти на всички, ами в къщи ми се мотка някакво лампово радио 6-7 вата и ми се ще да го попреработя на малко кубенце за подрънкване, някой да знае лампаджия някъда в софия? аз нямам време да се занимавам пък и нямам достатъчно познания.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Декември 6, 2010 Share Отговорено Декември 6, 2010 "Лампаджии" не знам да има, но хора които могат да свършат работа има достатъчно. Само че ще е интересно какво/колко ще ги накара да се занимават ? Подобни начинания имат смисъл само, ако човек сам си свърши работата. Иначе е скъпо ( в конкретния случай). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 6, 2010 Share Отговорено Декември 6, 2010 Намери прилично кубе със здрав високоговорител. Гледай да е поне 8 инча, че да си заслужава напъна. След това занеси тези неща на човекът "лампаджия" и докладвай за резултата. Начинанието си заслужава, но е по-сладко сам да извървиш пътя. Какво е радиото? Пусни и една снимка, ако може. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Декември 7, 2010 Share Отговорено Декември 7, 2010 Начинанието си заслужава, но е по-сладко сам да извървиш пътя. А дали е така... кой ще ти каже?...аз нямам време да се занимавам пък и нямам достатъчно познания.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Декември 7, 2010 Share Отговорено Декември 7, 2010 Parni_Valjak Дразниш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Декември 7, 2010 Share Отговорено Декември 7, 2010 Естествено! Сега очаквам един, който чете темата да те подкрепи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gasmasocet Отговорено Декември 8, 2010 Автор Share Отговорено Декември 8, 2010 (Редактирано) еййй пълно с позитивни хора напоследък.... въпросът ми беше по скоро за това КЪДЕ да намеря човек който се занимава с лампи, другото си мисля че си е моя работа, смисъл има ли нема ли, кво как ще видя... много ясно че мога да си купя кубе и ще ми излезе по евтино. Та ако на някой му се занимава да остави лично съобщение, парите са въпрос на договаряне в края на краищата. Иначе нямам никаква идея какво може да е радиото, няма абсолютно никакви надписи вътре а и такава кутия виждам за пръв път. Дори в нета не намерих нищо подобно, прилича на филипс или ухер някакъв. Хубавото е че е доста компактно шасито и вади много приличен звук. Просто тряя да му се сменят кондензаторите може ли и някоя друга лампа, незнам. Аз ръчкам в момента през входа за грамофон с един предусилвател и звука много ме радва. За тва целия тоя напън. Редактирано Декември 8, 2010 от gasmasocet Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Декември 8, 2010 Share Отговорено Декември 8, 2010 Цъкни една снимка де! Дотук само е ясно, че е лампово и че има грамофонен вход. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Декември 8, 2010 Share Отговорено Декември 8, 2010 Според мен на това радио много ще му се зарадват хората от форум Щайгите ли или както се казва там за ретро лампови радиа.Пък дето се вика и можеш хубави пари да му земеш.Не разбирам напъна при положение че имаш пари за кубе да префасонираш хубавото радио.Но все пак това си е твое решение.И все пак вземи му направи едно фото за да може и Валяка и L.K да ти кажат има ли хляб в него или да Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Декември 9, 2010 Share Отговорено Декември 9, 2010 Ако апаратът наистина е западен може и да има някаква антикварна стойност.Първо проучи въпроса преди да го съсипеш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubohar Отговорено Декември 9, 2010 Share Отговорено Декември 9, 2010 (Редактирано) Ето линка към Форума "Сандъците",където може да го предложиш.Не го разваляй! Там има хора ,които безнадеждни апарати ги възстановяват,а пък да не говорим,ако е запазено. Иначе няма да вземеш много пари както казва един колега горе.Нямат чак такава антикварна стойност. И пусни снимки,да не се хабим напразно. http://www.bulforums.com/sandacite/index.php Редактирано Декември 9, 2010 от lyubohar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts