Jump to content
Българският форум за музиканти

gasmasocet

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gasmasocet

  1. еййй пълно с позитивни хора напоследък.... въпросът ми беше по скоро за това КЪДЕ да намеря човек който се занимава с лампи, другото си мисля че си е моя работа, смисъл има ли нема ли, кво как ще видя... много ясно че мога да си купя кубе и ще ми излезе по евтино. Та ако на някой му се занимава да остави лично съобщение, парите са въпрос на договаряне в края на краищата. Иначе нямам никаква идея какво може да е радиото, няма абсолютно никакви надписи вътре а и такава кутия виждам за пръв път. Дори в нета не намерих нищо подобно, прилича на филипс или ухер някакъв. Хубавото е че е доста компактно шасито и вади много приличен звук. Просто тряя да му се сменят кондензаторите може ли и някоя друга лампа, незнам. Аз ръчкам в момента през входа за грамофон с един предусилвател и звука много ме радва. За тва целия тоя напън.
  2. Здрасти на всички, ами в къщи ми се мотка някакво лампово радио 6-7 вата и ми се ще да го попреработя на малко кубенце за подрънкване, някой да знае лампаджия някъда в софия? аз нямам време да се занимавам пък и нямам достатъчно познания....
  3. Извинете ме, но до колкото разбрах, автора е дал разрешение за разпространяване на школата. Аз не разбрах, на ПМ ли да искам линк или все пак някой ще публикува URL з начинаещите като мен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.