Pandemonium Публикувано Декември 5, 2010 Публикувано Декември 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fUzGSBJfB10 Опит да направя 1:1 на тази песничка на Дет, по случай наближаващата годишнина от смъртта на чичо Чък. Имам малко замазвания по дабъл хендите (припева днес съм го учил правилно за първи път, а интрото откровено го мразя с тия бавни дабъл-хенди), солото ми също не е от най-правилните, но за има-няма сумарно 3-4 часа свирене - толкоз. Ще съм доволен на всякакви коментари Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Евала. Това е един от любимите ми албуми, и винаги съм се чудил защо в сетлиста йм последните години нямаше нито една песен от него. Малко трябва да изчистиш дабъл хенда в началото, иначе кавъра мачка! Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 Ще го чуем ли днес на живо? Цитирай
Pandemonium Отговорено Декември 11, 2010 Автор Отговорено Декември 11, 2010 ^Нищо не си признавам!!! Цитирай
Recommended Posts