zigi Публикувано Март 17, 2006 Публикувано Март 17, 2006 Идеята ми е, че не знам някоя не много трудна песен с пиано и китара или да може да се приспособи за това. Търся някоя песен ако може до утре да ми кажете ще съм ви много благодарен. И някой да знае как се казват годишните времена на английски?(Търся им таблатура) мерси отново Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 (Редактирано) Идеята ми е, че не знам някоя не много трудна песен с пиано и китара или да може да се приспособи за това. Търся някоя песен ако може до утре да ми кажете ще съм ви много благодарен. И някой да знае как се казват годишните времена на английски?(Търся им таблатура) мерси отново Таблатура или холова гарнитура ти трябва ? четррите годишни времена не е песен а и са за оркестър ( и цигулка ) за китара ще ти дойде зорлек ;-) А тва с песента... бъди по-конкретен.че ти е неясен въпросът. хмм / Чакай чакай малко.. сега прочетох поста ти пак и ме изпуши смях 'ЧЕТИРИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА на таб? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХХХХХХАХХААХАХХАХАХАХАХ Не бях се смял така отдавна приятелю! Мерси за което. Ако го намериш ми потърси и Концерт Но3 на Рахманинов на таб ахахах плсс. олелел не бях се забавлявал така скоро. Сега малко сериозно . П.С. ако ти се свири класика на китара : 1. научи нотите/ 2/ ориентирай се към неща писани за китара *има достатъчно такива* или за инструменти позволяващи адаптирането. Мисля че The Four Seasons - Antonio Vivaldi Айде успех! Редактирано Март 17, 2006 от DaftFunk Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Пробвай с Родриго, има много мелодични неща за китара. Но не вярвам някой да ги е табулирал. Цитирай
zigi Отговорено Март 17, 2006 Автор Отговорено Март 17, 2006 Извинявам се това за четерите времена не беше за мене а за 1 приятел то му трябва по ноти не таблатура не съм паисал правилно, пък на мене ми трябва някоя не много трудничка песен ама ако може за електрическа китара с акомпанимент ако има пиянце ще е добре иначе мерси аз някои класически произвдения ги мога. Цитирай
KrusTnik Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 "Годишните времена" на Вивалди-" A Change Of Seasons" Шегувам се майтап да става- тва е на DREAM THEATER ""The Four Seasons" е великата творба на Антонио Цитирай
eXile Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Зиги, ако ми намериш човек да свири A Change Of Seasons на Тиътър и да е навит да я правим ще те призная отвсякъде Цитирай
Glacierise Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 Ноо ясно, че има Родриго на таб. Google. Има и адаптация на годишните времена. Google Цитирай
Raxus Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Що не пробваш лунната соната.За 1 ден усърдна работа ще я научиш.Имам и и ноти и таб ако ти трябва ми знаеш скайпа. :violin: Цитирай
Steve Vai Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 DaftFunkр ,кво ти е толко смешно бе..........пиян ли си ,дрогиран ли си а ?zigi,потьрси ЧЕТИРИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА в http://www.mysongbook.com/,маи ги има там Цитирай
Recommended Posts