jorog Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 "Усилвателя не е особенно критичен компонент защото той само усилва сигнала от китарата и винаги можеш да го добавиш на по-късен етап." Да точно така е.Усилвателят е затова-да усилва сигнала.И евентуално да придава някакъв оттенък.Но това се емулира достатъчно добре със софтове. Пък и говорим за бюджетно решение ,все пак за 350лв. не можеш да очакваш Маршал глава със 4х12" ,Фендер Страт китара и шкаф със ефекти. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 1 Да потърсиш учител по китара. Той ще провери дали си музикален, дали имаш верен слух и чувство за ритъм.Ся се сещам,че на Ангъс Йънг у даскалото са му обяснявали,че нямал чувство за ритъм .. живата машина на рокендролла. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Ако ще и най-неритмичния да си, да не можеш да изкараш два удара поред с еднаква ритмика, като чуеш дадена песен 15646434 пъти, всичко става. Пък колкото по-неритмичен, толова по-странни ще ти излизат произведението. А странното е яко. Не, честно. Колко от нас са се чудили дали са достатъчно ритмични, дали това, дали онова? Защото аз се чудех само как да си вместя парите. Цитирай
VERSUS Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Добре бе, аз друго си мисля... Не трябва ли да посвирите, да пробвате някво количество неща и да попрочетете малко преди да давате съвети на други хора??? Иначе се раждат само такива бисери като горния за критичните компоненти.... И само пречите на и без това достатъчно обърканите новобранци. Цитирай
VERSUS Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Пък колкото по-неритмичен, толова по-странни ще ти излизат произведението. А странното е яко. ?!?!?!?!?!? Как по-точно това е вярно дори най-малко?!?!? Ужас.... Цитирай
Recommended Posts