Babyface Bob Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Евалата за усилията, момчета! Една от най-подготвените банди във форума! Ако някой друг направи толкова як homemade, трябва да го кръстим Панайот!! Ваш искрен фен съм! Цитирай
Fashion Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Супер сте! Страхотна работа сте свършили. Цитирай
Anakon Отговорено Декември 2, 2010 Отговорено Декември 2, 2010 Ето това се получава, когато правиш нещата от сърце и с голямо желание. Гледайте и се учете и стига с тоя мит че "ми то, бате, у нас в БГ нищо не става..." Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Много ми хареса и звученето, и клипа като за домашно правен е номер едно! Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 homemade ама готино. Така е като се прави с желание и ИДЕЯ какво се прави. Така се намира и правилната интерпретация на подзаглавието Не е блестящо, но е в пъти по-напред от разни официални music videos, хим(е)ни и прочее... Малко може би има нужда, да се поразместят сюжетите, да се барне концертната част и други дреболии, абсолютно без значение в случая. Полиекраните с тревата НЕ кефят. Сцената с легналия на тревата човек и небето, което вижда е свръх директна като послание, за да бъде разделена с хевиметалбенд и полиекрани. Концертните снимки (тези с многото осветление са доста компромисни (да не казвам брак). Лично аз бих ги покривал със сюжетите които сте заснели/ Много са готини на моменти. Двоината експозиция е спасила не един и два аматьорски проекта. В жанра musicvideo правила няма много. Омазвайте смело скуката от концертното изпълнение. Черно белите кадри от репетиционната са за друг клип не за този. А човекът на стола е толкова красиво светнат, че направо си е про ... Вашите идеи са доста оригинални. Просто снимайте се повече. Безмислено варио и без фокус не правят клипа по-хубав. Нищо че сцената е по-голяма и с повече лампи. Просто лошо е снимано. Логото ви е малко грандманско бие ми леко на СТ (Село Тодорово а.к.а. Слави Трифонов). И някак календара се премества към 2010... Самата песен не ме радва твърде ама хора сме кефим се различно... И много дълга 'е Цитирай
Spaz Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Ти ни направи аутопсия преди да умрем... Цитирай
Burton Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 (Редактирано) Благодаря на всички за хубавите думи! @RockoBG, много се радвам, че ти е допаднало и си го изгледал цялото...напълно съм съгласен с повечето съвети, има си доволно много трески за дялане по монтажа и цялостното изпълнение! Всъщност извън-концертните сцени са част от мултимедията, която снимахме за промоцията на албума май месец...с 2 домашни камери в едно старо читалище и градинката пред него...някои кадри са станали наистина хубави главно заради уникалната светлина, която имаше там Благодарим още веднъж...ще работим, ще снимаме повече и се надявам да ви представяме все по-качествен видео материал за в бъдеще! Редактирано Декември 6, 2010 от Burton Цитирай
Stivy_k Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 Аз съм много пристрастен към бандата и съм искрен фен. Затова мнението ми е много субективно предупреждавам. Сега по същество. На тия пичове всяко следващо нещо им се получава по-добре, тук и сега в България при всички усолвности и забележки те го правят и става яко. Да не е продукция на Анди Снийп, но е яко уникално и има почерк. Прекрасен пример какво и как трябва да се прави за да имаме в БГ сцена и авторска музика! Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 да, да... точно това имах предвид Цитирай
Recommended Posts