musicman Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Охх, както и да е, в този форум трудно се получават конкретни отговори Аз пък бих казал, че в този форум не се научиха да задават въпроси. Нито пък да прочетат нещо преди да питат, за да са малко по-подготвени. Имам в предвид да беше прочел поне че е530 има вграден спийкър симулатор. Да беше пуснал една туба да чуеш как звучи, да беше прочел менюъла от сайта.... И тогава можеше да зададеш смислен въпрос на който щеше да получиш и смислен отговор. Цитирай
valjon Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Благодаря на всички за мненията Значи проблема най вече е резачката! Тази на е Е350 е сигурно че ми върши работа. Въпросът е да намеря лампова глава с максимално близък драйв до този на Е350 Останалото не го мислете, знам какво да правя. Но да изпробвам всичко което препоръчахте вече е проблем! Ако някой е свирил с Е350 или с лампова глава с подобен, поне на 90 процента, драйв - хай гейн... нека да сподели Тенкю здр. Имам и енгл Е350,Скриимър, и Тъндър драив .На практика каквото и от тези 3 те/а предполагам и другите артикули на Енгл/ ще имаш този звук.Енгл Скриимър има директен изход за запис.... Цитирай
Recommended Posts