Drum_guy Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 (Редактирано) Та,изказвайте мнение.Свириме от скоро заедно.Преди това аз(барабани) съм свирил с единият ни китарист около 1 година а с другият от около 2-3 месеца вече.Заедно всички от 1 месец.Лично аз мисля че може и по-добре да я направим.Тук е 2-рият път когато свирим заедно и качеството не е много добре.Солата не се чуват хубаво и аз правя малко грешки,както и я свирим в малко по-бързо темпо.На 16-17 години сме. http://www.youtube.com/watch?v=AnTeeNFevXg Редактирано Ноември 29, 2010 от Drum_guy Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 (Редактирано) Браво, има хляб у вас Секцията със солата я мажете доста, но с много и упорито свирене ще си коригирате всичко. Успех! А, и другото момче да слезе от стола. Редактирано Ноември 29, 2010 от KeRRANGKid Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 30, 2010 Отговорено Ноември 30, 2010 Хубава репетиция,ама наистина е много омазано и нищо не се разбира и трябва да си вземете басист и ако никой от вас не пее,един вокалист.Иначе добре забивате, но се слушайте повечко и с репетиции ще станат нещата.Успех! Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 Има ли някой, който да я изкара тази песен без грешки? Аз по едно време тръгнах да я вадя, стигнах до едно положение и се отказах, понеже не е лесно да се свири Фрийдман, пак сте я докарали доста напред, евала за което и ще се радвам да чуя нещо друго на мегадейв от вас ! Успех, пичове! Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 Има ли някой, който да я изкара тази песен без грешки? Аз по едно време тръгнах да я вадя, стигнах до едно положение и се отказах, понеже не е лесно да се свири Фрийдман, пак сте я докарали доста напред, евала за което и ще се радвам да чуя нещо друго на мегадейв от вас ! Успех, пичове! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 ^ да. Крис Бродерик ама понякога и той маже. xD Цитирай
sasog Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=FNwf-LqyYUs Tук една по-нова и съкратена версия. Има някои грешки, но като цяло е доста по-добре от предната май. П.С.: Може да прескочите забавното начало на клипа Редактирано Декември 23, 2010 от sasog Цитирай
Stivy_k Отговорено Декември 24, 2010 Отговорено Декември 24, 2010 Браво момчета! Не спирайте да свирите! Супер са нещата! Цитирай
Recommended Posts