Jump to content
Българският форум за музиканти

Behringer Ucg102 въпрос


Pavlin_sv

Recommended Posts

Искам да попитам по скоро за имитацията на Behringer Ucg102 става въпрос за тази и като цяло за този вид интерфейс . Някой ползва ли го ? Как е латенцията (конкретно в ms) ? Има ли наличие на шум в програмните симулации Guitar rig ,Amplitube? Въобще заслужава ли си да си го закупя това , в момента свиря през вградената на компютъра и в Guitar riga imam 44ms латенция и гаден шум ? Имаше една подобна тема прочетох я , но нямаше конкретни мнения имаше само такива от рода "хубаво е заслужава си " ама защо ,какво ?

 

Благодаря предварително за вниманието .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва е същото като оригиналното. даже идва с диск на берингер. като за 60 лева е добре. като за 30-40, за колкото можеш да си го намериш в ибей (guitar link) е още по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В dealextreme.com го има за $16.85, което е към 25 лева. От там понякога пристигат бавно нещата, но пък доставката е безплатна.

Много ме заинтересува тази оферта можеш ли да ми дадеш повече информация как става плащането гледам чрез pay pal пише , но как точно не съм пазарувал по този начин до сега и спомена за забавяне колко е то ?

 

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавянето е "според зависи" B) Сайтът е китайски и може да стигне и до 20 дни. Иначе нещата си пристигат, макар и след време. В paypal можеш да си регистрираш българска дебитна или кредитна карта. Ето тук някой го е обяснил вече http://www.1lev.com/dealextreme-com-maykat...ini-za-1lev.htm

 

Бтв, тези перца са доста добри, особено тези най-дебелите, с релефното лого. излизат по 20 стотинки бройката, а аз постоянно ги губя.

 

Следващото нещо, което съм си заплюл от там е този страп, но не ми се поръчва само заради него, ще изчакам да си харесам и нещо друго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с пейпал отначало е малко играчка, после всичко върви почти като по вода. няма нищо сложно, освен че, за да си потвърдиш картата, ти теглят и после ти връщат един долар, като с транзакцията ти изпращат и един код, който трябва да въведеш на сайта. а за да ти излезе тая транзакция и този код на разпечатката в банката, се е случвало да чакам 2-3 дена - но това е от смотаната банка, не от пейпал... мизерията, която ми е правил самият пейпал, е, че понякога казва, че картата е блокирана. после му минава.

 

иначе латенция и шум... от вградената карта все ще е по-добре и по-добър звук ще вади. виж клипове в тубата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като с транзакцията ти изпращат и един код, който трябва да въведеш на сайта. а за да ти излезе тая транзакция и този код на разпечатката в банката

 

Значи трябва да ида в банката и да искам разпечатка за последната транзакция ли какво и на нея да има някакъв код който трябва да въведа в пей пал акаунта си ? Извинявам се сигурно въпросите са тъпи , но за пръв път правя тази регистрация и ми е много съмнително и мъгливо , благодаря ви за разбирането :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Здравейте, малко стара тема, но искам да попитам трябвали след верификация на картата(всичко като е готово регистрирано) да си преведа(по някакъв начин)парите от картата в акаунта на paypal(за да пазарувам от сайта DealExtreme) или при пазаруване то директно си дърпа нужната сума в съответната валута от картата? Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А тези 1.5 EUR, които ми се връщат в акаунта при пазаруване ще ги дръпне ли и тях и след това ще си вземе колкото още трябват от картата или ще (1.5 EUR) останат в акаунта без да мога да ги "изхарча" :). Благодаря още веднъж предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.