Pavlin_sv Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Искам да попитам по скоро за имитацията на Behringer Ucg102 става въпрос за тази и като цяло за този вид интерфейс . Някой ползва ли го ? Как е латенцията (конкретно в ms) ? Има ли наличие на шум в програмните симулации Guitar rig ,Amplitube? Въобще заслужава ли си да си го закупя това , в момента свиря през вградената на компютъра и в Guitar riga imam 44ms латенция и гаден шум ? Имаше една подобна тема прочетох я , но нямаше конкретни мнения имаше само такива от рода "хубаво е заслужава си " ама защо ,какво ? Благодаря предварително за вниманието . Цитирай
Fallenblood Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 тва е същото като оригиналното. даже идва с диск на берингер. като за 60 лева е добре. като за 30-40, за колкото можеш да си го намериш в ибей (guitar link) е още по-добре. Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Ноември 29, 2010 Автор Отговорено Ноември 29, 2010 И все пак латенция и шум ? Цитирай
d.alex Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 В dealextreme.com го има за $16.85, което е към 25 лева. От там понякога пристигат бавно нещата, но пък доставката е безплатна. Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Ноември 29, 2010 Автор Отговорено Ноември 29, 2010 В dealextreme.com го има за $16.85, което е към 25 лева. От там понякога пристигат бавно нещата, но пък доставката е безплатна. Много ме заинтересува тази оферта можеш ли да ми дадеш повече информация как става плащането гледам чрез pay pal пише , но как точно не съм пазарувал по този начин до сега и спомена за забавяне колко е то ? Благодаря! Цитирай
d.alex Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 Забавянето е "според зависи" Сайтът е китайски и може да стигне и до 20 дни. Иначе нещата си пристигат, макар и след време. В paypal можеш да си регистрираш българска дебитна или кредитна карта. Ето тук някой го е обяснил вече http://www.1lev.com/dealextreme-com-maykat...ini-za-1lev.htm Бтв, тези перца са доста добри, особено тези най-дебелите, с релефното лого. излизат по 20 стотинки бройката, а аз постоянно ги губя. Следващото нещо, което съм си заплюл от там е този страп, но не ми се поръчва само заради него, ще изчакам да си харесам и нещо друго. Цитирай
Fallenblood Отговорено Ноември 30, 2010 Отговорено Ноември 30, 2010 с пейпал отначало е малко играчка, после всичко върви почти като по вода. няма нищо сложно, освен че, за да си потвърдиш картата, ти теглят и после ти връщат един долар, като с транзакцията ти изпращат и един код, който трябва да въведеш на сайта. а за да ти излезе тая транзакция и този код на разпечатката в банката, се е случвало да чакам 2-3 дена - но това е от смотаната банка, не от пейпал... мизерията, която ми е правил самият пейпал, е, че понякога казва, че картата е блокирана. после му минава. иначе латенция и шум... от вградената карта все ще е по-добре и по-добър звук ще вади. виж клипове в тубата... Цитирай
Pavlin_sv Отговорено Ноември 30, 2010 Автор Отговорено Ноември 30, 2010 като с транзакцията ти изпращат и един код, който трябва да въведеш на сайта. а за да ти излезе тая транзакция и този код на разпечатката в банката Значи трябва да ида в банката и да искам разпечатка за последната транзакция ли какво и на нея да има някакъв код който трябва да въведа в пей пал акаунта си ? Извинявам се сигурно въпросите са тъпи , но за пръв път правя тази регистрация и ми е много съмнително и мъгливо , благодаря ви за разбирането . Цитирай
Fallenblood Отговорено Ноември 30, 2010 Отговорено Ноември 30, 2010 точно така. то ще ти каже, като стигнеш дотам, де (card verification) Цитирай
aleksandurg Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 Здравейте, малко стара тема, но искам да попитам трябвали след верификация на картата(всичко като е готово регистрирано) да си преведа(по някакъв начин)парите от картата в акаунта на paypal(за да пазарувам от сайта DealExtreme) или при пазаруване то директно си дърпа нужната сума в съответната валута от картата? Благодаря предварително! Цитирай
aleksandurg Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 А тези 1.5 EUR, които ми се връщат в акаунта при пазаруване ще ги дръпне ли и тях и след това ще си вземе колкото още трябват от картата или ще (1.5 EUR) останат в акаунта без да мога да ги "изхарча" . Благодаря още веднъж предварително. Цитирай
Recommended Posts