Jump to content
Българският форум за музиканти

ОтбиЙте се за 1 вЪпрос


ALF

Recommended Posts

ее хора търся си ефект,процер и т.к.н.........за бандата но въпросът е тук,че не сам много наватре с нещата...тъся нещо което да наподобява Pungent Stench.

Ако някои се сеща да помогне моля?

Редактирано от MDFk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя санс амп добър ли е? Има ли някаде семпли записани, та ако ми хареса (защото много го хвалите) да си направя един (имам му схемата).

Ами, аз съм го тествал и с бас и с китара. Мога да кажа само, че като изгърмях за пръв път с него другите спряха да свирят замалко, ухилиха се и след малко започна сеч от страна на Санс Амп-а. Брутален ефект е, а и Ники се е потрудил доста. Побързайте с това, обаче, защото човека ще изчезне за известно време(6 месеца) от полезрението ни. Препоръчвам го с две ръце!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето още инфо за ефекта: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=7622

 

който иска да си купи - към мен или към Никифена да се обръща. Правим демонстрации всякакви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЛФи ефекта в супер. Звукът мачка като чистота. Ники се потруди да намери много качествени части и да му направи много приличен дизайн. Момчето е сложило и поносима цена, мисля, за това, което предлага с този ефект. Ако бях останал да свирукам на китара, определено бих си взел един такъв ефект... Лично на мен ми замести половината ефекти на Амплитюб които използвам, за да наказвам съседите с китарката :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

посвирих с такава кутиика(как звучи замо... :angry::huh: ) и мога да кажа че тва нещо направо си реже глави...кофти само че нямах време та само 10-на минутки си дръннах с него и не можах да му чуя много добре настроиките...никои няма да сгреши ако си вземе такъв...ако аз трябва да избирам да си купя бос, или санс амп, ще си купя амп-а :huh::huh:

 

аиде...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БМАХАХАХХА!!!! Вече имам моя бройка и мога само да кажа, че всичко казано дотук е вярно! Тва камионче реже зелки отвсякъде! Жал ми е да го кажа, но досегашния ми дист е с класи по-надолу... Лудница!!!

Редактирано от VOSTOK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло Алфи, не, защото се познаваме с Ники повечето тук, а защото е яко ефектчето ти го даваме за пример! Ти си реши, ако имаш време пиши му на човека на лично съобщение, пък той ще ти каже какво и кога. Ако си го харесаш, със здраве да си го ползваш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.