maestroto6 Публикувано Ноември 27, 2010 Share Публикувано Ноември 27, 2010 здравейте... може ли някой да ми помогне , трябва ми програма за акустични барабани (VST) ако може да помогне някой нека да пише... благодария предварително... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Ноември 27, 2010 Share Отговорено Ноември 27, 2010 Много са... Едни от най-добрите са Ezdrummer и addictive drums Успех! ! ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мегатон Отговорено Ноември 28, 2010 Share Отговорено Ноември 28, 2010 FXpansion-BFD2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Exorcist Отговорено Ноември 29, 2010 Share Отговорено Ноември 29, 2010 Аз бих ползвал семпли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Ноември 29, 2010 Share Отговорено Ноември 29, 2010 аз пък ползвам напоследък около година - superrior drummer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Декември 2, 2010 Share Отговорено Декември 2, 2010 ^^ че то всичко, изброено до тук, са библиотеки от семпли... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GMUNKZ Отговорено Декември 20, 2010 Share Отговорено Декември 20, 2010 (Редактирано) Искам да попитам , кагато се ползват библиотеки от семпли , или семпли чрез плеар , това означава ли ниско качество ? говорим за хубави чисти семпли (wav) , добре мастрирани в крайния продукт , или ситезирането , по друг начин е по качествено .. Редактирано Декември 20, 2010 от GMUNKZ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Декември 20, 2010 Share Отговорено Декември 20, 2010 Досега не е измислен синтезатор, който да възпроизвежда акустични барабани. Така, че - смело със семплираните библиотеки! А и в повечето записи, които слушаме, се използва добавяне на семпли към записваните барабани - вж drumagog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GMUNKZ Отговорено Декември 21, 2010 Share Отговорено Декември 21, 2010 мерси за инфото но проблема е там , че аз използвам , не само дръмс семпли , но и баз семпли , и се чудя , дали това е грешка , и дали някои от по-големите студия , работат по този начин (чрез добавяне на бас , от семпли в wav формат) иначе по темата - DSK mini drums .. безплатна е , и има доста вградени семпли на , роланд , уамаха , корг и др. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Декември 21, 2010 Share Отговорено Декември 21, 2010 зависи от музиката, която правиш - аз досега не съм успявал да постигна приличен бас за рок, кънтри и блуз с помощта на семпли и синтезатори - само истински басист с истински бас върши нужната работа - според мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MysticalPianoPlayer Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Здравейте, можете ли да ми препоръчате VST барабани и бас, които са подходящи, за класически/пънк рок и хеви метъл ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts