CorvusCorax Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Ти ли невежа? Хайде стига, ти ако си невежа аз съм... врабче Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 (Редактирано) В момента разглеждам Cherish и Material Girl на Мадона пяла съм ги преди половин година на кареоке когато бях на остров Малта(бях там около 2 години) незнам как тогава ги докарах много добре(макар и на кареоке) опитвам се да ги докарам така добре и тук макарче откак се върнах нещо не се получава по същият начин - дали съм се отпуснала незнам. Знам текста и езика, както и специялно за Cherish чувствата които се влагат при тази песен. Редактирано Април 24, 2006 от Tinkerbell Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Изпитваш трудности с вокалите на Мадона? Цитирай
radikal_freak Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 аз си разучавам An Arrow From The Sun - THERION - женския вокал, мн добре ми пасва тази песен и искам да я изпея перфектно :inlove: другата песен която разучавам е Ginger- XANDRIA Цитирай
Elly Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Barbara Straisand & Celine Dion - "Tell him". Много красива песен, която сега разучавам на уроците по пеене. Много силен дует. Дотук добре... Аз съм в ролята на Barbara. Хора, мился, че от това се умира. ПОМООООЩ!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 аз си разучавам An Arrow From The Sun - THERION - женския вокал, мн добре ми пасва тази песен и искам да я изпея перфектно :inlove: другата песен която разучавам е Ginger- XANDRIA Голям фен съм ти вече!!! Между другото и начина на пеене в двете песни е изключително различен. Държа да те чуя Цитирай
radikal_freak Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 аз си разучавам An Arrow From The Sun - THERION - женския вокал, мн добре ми пасва тази песен и искам да я изпея перфектно :inlove: другата песен която разучавам е Ginger- XANDRIA Голям фен съм ти вече!!! Между другото и начина на пеене в двете песни е изключително различен. Държа да те чуя непременно ще ти съобщя като ги доизкусуря Цитирай
ronia Отговорено Май 8, 2006 Автор Отговорено Май 8, 2006 ...И отново испански, и отново с молив в ръка... Харесах си две парчета на Бебе, която така тормози думите, че не мога дори да следя текста El Golpe и Ska de la Tierra. Ама иначе много сладко звучи това девойче, когато не страда! Искам и аз Цитирай
insane Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 ъхх, аз пък се боря s the gathering - kevin's telescope ... горките ми съседи ги измъчих с тая песен... Цитирай
KAE Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 A аз се мъча въху текста на тази песничка (има го по-надолу в страничката), на засега Как ви се струва? Цитирай
toshevski Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 @Калата- ти си човекът! Евала за избора... хахахаха Цитирай
toshevski Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 А иначе аз в момента- Sting- Shape Of My Heart! Страхотна песен, толкова сила има в нея, а и текста е направо епопея! Sting- президент!!! Цитирай
bulby Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Уча текстовете на доста песнички на Smashing Pumpkins. Щом и на "Bullet with Buttefly Wings" и направих акустична кавър версия... Цитирай
circles Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Уча текстовете на доста песнички на Smashing Pumpkins. Щом и на "Bullet with Buttefly Wings" и направих акустична кавър версия... Парчето е от най култовите им! Пусни да чуем твоя umplugged, ако си го записал вече, звучи интересно като идея Цитирай
Recommended Posts