crionic Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 DEMO Китари- Marshal guv'nor , guitar rig. Барабани(suck )-EZ drummer. Бас-Catewalk. Mнения,препоръки и т.н. повече ме интересуват за китарите.Другото само съм го наредил с цел да се чуе цялостната картинка. п.п. Не ме убивайте за софта Цитирай
MR_STENCH Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 Имам някакво усещане, че си фен на Morbid Angel ...китарите наистина звучат много добре останалото обаче има нужда от доста работа. Цитирай
crionic Отговорено Ноември 23, 2010 Автор Отговорено Ноември 23, 2010 (Редактирано) dedmito, адаш(ако си димитър,което аз подразбирам от ника ти,ако не,извинявай) благодаря MR STENCH , не си първият който го асоциира с Morbid Angel след като съм му го пуснал.Интересното е,че нямам кой знае какви наблюдения над тази банда.Може би 5-6 парчета най-много,от които помня само едно като име.А за останалото ..знам че е мнооо зле хаха.Просто го нахвърлях за има няма 30 мин. и не се стремях към съвършенство откъм барабани и бас.Сложих ди колкото да ги има(Не,че като си играя 2 дена над EZ-то и излиза кой-знае колко по-добре..).За по-нататък и по-добре,надявам се.Обаче..Как ли не съм го въртял и сукал и не мога да го накарам да изкара това което аз искам.Сигурно аз съм нещо сбъркан.Вие каква програма ползвате за дръм секцията? п.п.Благодаря за отговорите Редактирано Ноември 23, 2010 от crionic Цитирай
Recommended Posts