crionic Отговорено Ноември 21, 2010 Отговорено Ноември 21, 2010 И от мен един + за Cort TS250.Макар да не съм пробвал останалите китари,тази беше при мен около седмица.Мн як саунд вади китарчето Цитирай
Pepi01 Отговорено Ноември 21, 2010 Отговорено Ноември 21, 2010 Бих препоръчал Страт форма от Squier. Има доста голям избор, може да ги разгледаш всичките в bad_link.eu . Доста качествени за парите си, и носи доста на модификации като подмяна на адаптери с фендерски да кажем, заключващи се ключове...и става чук. А и голямата част от нещата, които каза, че твоя приятел посвирва, се асоцират със стратокастър Цитирай
jorog Отговорено Ноември 22, 2010 Отговорено Ноември 22, 2010 Здравей.Аз съм пробвал Cort G254WS в един магазин и останах с добри впечатления. Хареса ми външния и вид ,удобна е при свирене и има добър звук ,не фалшивееше. Общо взето хареса ми.За другите не мога да дам мнение ,тъй като не съм ги пипал. На мен тези Лес Полките нещо не могат да ме впечатлят като визия(дизайн) ,но това е мое мнение.Добре е да знаеш и какви модели(Страто-подобни,Гибсънски и т.н) харесва приятелят ти ,тъй като е подарък китарата за него ,нали?!? Успех в покупката!!! Цитирай
Recommended Posts