Bassko Публикувано Декември 26, 2004 Публикувано Декември 26, 2004 Взех си двойна стойка за китарки и кухарки . Вий таквози нещо имате ли? Ако не, къде си складирате китарките, пианата, тупаните, тромпетите, микрофоните и прочие? П.П. Да ми е честита! Цитирай
разбойник Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Честито, аз ползвам единична. В най-скоро време смятам да кача някой друг бас на стойка на стената, щото се чудя как да ги редя. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 моя бас е под леглото в куфар Цитирай
Redefine Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 PROEL за стойки и метални работи са дъ бест! скоро си взех и столче за левия крак (за свирене на класическа китара) и съм много доволен! Цитирай
Bassko Отговорено Декември 26, 2004 Автор Отговорено Декември 26, 2004 И аз трябва да си взема столче,да! Цитирай
bULGARIQ Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 (Редактирано) "C++, Практически самоучител", "Пътят на кинжала" на Робърт Джордън и "Математически анализ" на Георги Кирков вършат също добра работа. иначе колко кинта трябва да струва едно такова столче? Редактирано Декември 26, 2004 от bULGARIQ Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Моята Тени гордо стои на стола до компютъра... така когато искам се обръщам, сядам на съседния стол и свиря... а когато искам компа, просто се местя на предният стол умен съм деба Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Много е важно да имаш стойки! Не че нямам ! но доста интересна тема.... :think: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 имам стойки, но ги използвам само когато свиря някъде (концерти, заведения и т.н.), за да си оставя китарата на сцената. вкъщи не ползвамм, щото от дългото застояване се напрашват струните и тялото и се прецакват, затова или свиря или в калъфа. Цитирай
Redefine Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 PROEL-ското столче е точно 17 лева. Преди ползвах дървено трупче, ама нали ми е подаръка за коледа... Цитирай
Bassko Отговорено Декември 27, 2004 Автор Отговорено Декември 27, 2004 вкъщи не ползвамм, щото от дългото застояване се напрашват струните и тялото и се прецакват, затова или свиря или в калъфа. Е, аз си ги избърсвам преди да свиря и то така много много прах не се събира. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 то ако става дума аз преди всяко свирене мажа струните със стринг полиш, а тялото всеки ден го чистя с препарат, ама пак е по-добре по-малко прах да се докосва до грифа, пък и като слагам струни за 30лв и гледам да ги пазя максимално Цитирай
Bassko Отговорено Декември 27, 2004 Автор Отговорено Декември 27, 2004 то ако става дума аз преди всяко свирене мажа струните със стринг полиш, а тялото всеки ден го чистя с препарат, ама пак е по-добре по-малко прах да се докосва до грифа, пък и като слагам струни за 30лв и гледам да ги пазя максимално Е! Това за мен е вече прекалено. Ама иначе е добре де. С какви струни си? Щото аз използвам La Bella 820 или 840 (май така бяха другите ) Ебаси офтопика! Съжалявам! Цитирай
Jigsaw Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 Мойто дърво стои подпряно на кубето! Нямам място дееба, пък и стойка нямам а искам да си зема ама не знам какви пари е! Я обадете нещо ако знаете Цитирай
Recommended Posts