Parni_Valjak Отговорено Декември 23, 2010 Автор Отговорено Декември 23, 2010 Запитвания от различен характер ме накараха да дам визуална представа за сглобения кит. Примерът е даден, copy/paste и всичко е без проблеми . Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 Поздравления за проекта! Първото нещо, което ми направи впечатление, когато отворих темата е много примамливият вид на изделието. Ецваните панели изглеждат много добре, а контрастът с черното шаси изглежда много стилно. Техническите характеристики също изглеждат отлично, като най-силно впечатление ми направи голямото съотношение сигнал/шум, големият размах на изходното напрежение, а също и високият и симетричен slew rate. Сигурен съм, че наличието на повече четни хармонични ще има своя положителен ефект върху по-топлото и музикално звучене на записите. 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 19, 2011 Автор Отговорено Януари 19, 2011 Вече и във форума на Seventh Circle Audio знаят за българския музикален форум . По коментарите личи, че не са разочаровани... N72 at the Bulgarian musicians forum 4 Цитирай
anadem Отговорено Октомври 24, 2011 Отговорено Октомври 24, 2011 Малко да съживим темата . Въпросният преамп в действие - http://soundcloud.co...e-bye-blackbird Разбира се един запис сам по себе си нищо не показва, но все пак - свиренето е на живо, един тейк, глас - AKG С 4000 B в N72 преампа, китара Little Martin озвучена с Neumann KM84, почти никаква обработка на целия запис, вокалите нямат EQ или каквато и да била друга намеса, enjoy . 2 Цитирай
anomandrus Отговорено Май 21, 2012 Отговорено Май 21, 2012 Уникално звучене. Супер винтидж, изчистено и натурално. Глас пълен с хармоници и добро китарно изпълнение. Все едно слушам девойката да пее пред мен. Доста ми се иска да притежавам едно такова бижу! Каква е цената на преампа? Цитирай
Recommended Posts