LOCKY_ Публикувано Март 14, 2006 Публикувано Март 14, 2006 От няколко дни чета това-онова във форума и се чудех дали да се представя и аз най-сетне, и ето че сега го правя. 1)nickname: Locky 2)Възраст: 33 3)Образование: висше юридическо 4)Вашият инструмент/и: компютър 5)Предпочитан музикален стил: поп и всички черни стилове (без реге и рап) 6)Вашият вдъхновител: Michael Jackson - най-добрия просто! 7)Досегашни (не)реализирани проекти: О, мамо! Материал има поне за 10 албума, но налице... нищо. 8)Странични интереси: не се сещам... май няма такива. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Няма какво да се описвам. Ще сложа една снимка и ще изпратя една песен в muzikant.org@gmail.com. Който иска да си я изтегли и да ме чуе какви ги "творя". Предупреждавам, че е лигав поп, правен на компютър и няма никаква жица. Ами това е! Айде да си имате и един поп-идиот. Поздрави на всички! Цитирай
Elly Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 (Редактирано) :hello: Добър вечер! п.с. Разбрах, че музицираш. А кой пее? Парчето ти ми харесва Редактирано Март 14, 2006 от Elly Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Здрасти! :hello: Да разчитам ли на теб да ми адвокатстваш, ако случайно ме засъдят за форумен флууд? Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Оо колега юрист! Аз съм бъдещ де ;-) но... се знае ние юристите сме естети в музиката. Прятно пребиваване колега! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 А, чух го, абе мноо добре, ма що не ми излиза цялото?... Никът ти да не е от оня, лошия, в Старата Еда?... Цитирай
ronia Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 (Редактирано) Здравей и добре дошъл в малцинството, Locky! :hello: Парчето е супер - да можех и аз да правя такива неща на компютъра.... Слагам си го в папка "Денс" заедно с други благи неща от съфорумците. Бай дъ уей, вокалите се срещат на Попа този петък в 7 вечерта (има и темичка в раздела: СРЕЩА). Забавлявай се тук и не се връзвай много! Редактирано Март 15, 2006 от qbodp Цитирай
LOCKY_ Отговорено Март 15, 2006 Автор Отговорено Март 15, 2006 Здравей и добре дошъл в малцинството, Locky! :hello: Парчето е супер - да можех и аз да правя такива неща на компютъра.... Слагам си го в папка "Денс" заедно с други благи неща от съфорумците. Бай дъ уей, вокалите се срещат на Попа този петък в 7 вечерта (има и темичка в раздела: СРЕЩА). Забавлявай се тук и не се връзвай много! Благодаря на всички ви! Радвам се, че парчето ви е допаднало. Вокала съм... аз. Супер е че тук има и колеги - бъдещи юристи, така че ще обменяме опит и в тази сфера. Но на срещата няма как да дойда. Живея и работя в провинцията. qbodp, защо да сме малцинство? Кои влизаме в него? Цитирай
ronia Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 qbodp, защо да сме малцинство? ... Сам ще се ориентираш Цитирай
Recommended Posts