Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здр моя въпрос е може ли някой да ме светне за тая китара "Dean Vendetta XM".Мисля да се взимам електричка ,но неразполагам с много пари, а и неми е нужна китара от супер клас, а неещо по обикновенно.Приемам и други предложения.Благодаря!

Отговорено

XM-ката не е лоша за тези си пари. И на усет се оказа бивателна, противно на очакванията ми. Добър инструмент е.

• 9 months later...
Отговорено

Пичове, съжалявам, че изравям стара тема, но имам няколко въпроса относно Вендетата:

1. Продават ли се някъде Dean в България?

2. Ако не, има ли европейски онлайн магазин, в който се предлага http://static.music123.com/derivates/19/001/292/200/DV020_Jpg_Jumbo_516905.011_trans_black.jpg ей тоя седмак (Dean Vendetta VNXM)

3. Струва ли си парите? (Има я в някои магазини за 169 долара, което мисля, че си е далавера (да, де, само че в САЩ))

Мерси предварително!

Ако има друга такава тема, моля да бъда извинен, но не намерих.

Отговорено

Тези Вендети се правят от пауловния. В София засадиха такива дръвчета около канала на Орлов мост.

Отделно съм пипал такава китара, но беше прекалено лека, за да я взема насериозно. :blink: Колкото една акустична тежеше.

Отговорено

Няма ги в България. Бих ти препоръчал някой Schecter Omen 7, но е със 100 долара отгоре. Очаквам, че някой колега, който свири със седмаче, ще ти препоръча и по-добро за добра цена де. :ok:

Отговорено

Работата е там, че съм с ограничен бюджет (до към 350 лева (няма проблеми и 2-ра ръка да търся, де)), а скоро не виждам откъде мога да намеря още.

Иначе мерси за информацията. :thumbs_up:

Дано някой седмако-свирещ (хехе егати думата измислих) се отзове.

Отговорено (Редактирано)

Пичага, предлагам ти нещо много по-добро от това, което ти си посочил, вярно е че е малко по слъпичка, но честно да ти кажа си заслужава парите :)http://www.telesound.bg/product.php?id_product=75 ( даже е за левичари :) ) . Казвам ти го от личен опит пробвал съм я и искам да ти кажа че като за тези пари е направо нереално добра. Удобен гриф, не е чак толкова тежка (демек може да се свири прав без да те заболи нещо), а и на всичкото отгоре е и прекалено красива. Успех с избора :ok:

Редактирано от goshi
Отговорено

Ама аз свиря с дясна ръка :greenball: а и пръстите/ръцете ми не са особено големи, а грифа съм чувал, че е доста дебел.

Иначе съм сигурен, че е добра за парите си, обаче нямам толкова, скоро няма да имам, а и не мисля, че ми трябва толкова скъпа китара. 1-во, че не съм имал друга 7-струнна китара, 2-ро, че съм е*ати ламера, така че каквото и да ми попадне в ръцете няма да звучи особено добре, хех.