billymilano Отговорено Април 24, 2009 Share Отговорено Април 24, 2009 GIBSON SG ANGUS YOUNG или Standart http://www.the-byline.com/guitars/Gibson_SG_Classic_008.jpg Използват я Ангъс Йънг и Тони Айоми!!! е как си я делят бе? пък и единия май е обратен?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 Да,Тони Айоми е левичар(ако имаш това впрадвид)Все пак това е най-сполучливата марка на Гибсън :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 ^Искаш да кажеш модел ? Иначе съм съгласен. Определено радва повече от Лес Пол във всички аспекти. Има и един модел SG Diablo, който разкъртва отвсякъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 ОООО,СГ диабло е страшен,но аз предпочитам стандарт или Ангъс Йънг :) П.С.:Слав е фен на СГ и се допитавайте до него :P Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 За мен ето тази е най - красивата, но иначе бих желал да свиря на Gibson LP. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 ^ Сигурно е доста ефектна на сцената. С отраженията на светлините и т.н... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 Ами това си е доста отдавна signature модел на Сатриани и му казват "The Chrome boy". На почти всеки концерт Сатриани я използва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Април 28, 2009 Share Отговорено Април 28, 2009 (Редактирано) Да...доста съм изчел за тях... Серията има дълга и доста интересна история, който иска да разучи в нет-а. 508 такива има в света, има даже сайт, на който човек може да проследи някои от бройките. Доколкото съм чел, имаше много оплаквания, точно от хромираното покритие, то е не помня 1 или 3 микрона, и се драска изключително лесно. Отделно от Ibanez заявили, че повече отказват, да правят такива. А и не е тяхна вината, защото те не могли, та накрая наели няколко фирми, да хромират китарите. Проблемът е, че когато се покрие дървото с хрома, то се нагрява от топлината, поради което покритието се напуква (поне така четох). Не ми е ясно, как са го правили. Абе много може да се говори за тях, който иска да чете. @ CursedSoul : Някой се беше бъзикал в YouTube, че отблясъците и отраженията били т.нар. "Саааач Ефект" ха-ха-ха Редактирано Април 28, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
defect Отговорено Юли 6, 2009 Share Отговорено Юли 6, 2009 както я видях за първи път: отблизо: отдалеч: Ако не броя universe (не му пускам снимки, щот' хората са сложили достатъчно на други universe-и), apex-a ми се струва най-красивата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Юли 6, 2009 Share Отговорено Юли 6, 2009 Schecter-те от Dimond сериата (най-вече helriser-ите) и Jeff Lommis signature са много красиви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
djbnz Отговорено Юли 6, 2009 Share Отговорено Юли 6, 2009 Най-бруталната китара, за мен е Gibson Les Paul Custom. Още по-хубава щеше да е ако имаше черен или бял binding, а не жълтеникъв и черен или бял хардуер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
velit Отговорено Юли 6, 2009 Share Отговорено Юли 6, 2009 Fender stratocaster or some Ibanez Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kaen Отговорено Юли 7, 2009 Share Отговорено Юли 7, 2009 (Редактирано) Ако сте чували за марката Тайлър..Правят страхотни модели,качествени но на съответно голяма цена.. Изящество за ценители!! Особено на акустиката.. А за ценители на електрическите китари,със заоблено тяло ето няколко красавици...Без коментар оставам... На мен лично,третия модел(тъмно кафявата) ми е любима! Редактирано Юли 7, 2009 от Kaen Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Юли 7, 2009 Share Отговорено Юли 7, 2009 Тейлър са великани при акустичните китари. Гилд(Guild) също са доста красиви. За съжаление два ли някога ще мога да си позволя такава китара .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kaen Отговорено Юли 8, 2009 Share Отговорено Юли 8, 2009 За мен ето тази е най - красивата, но иначе бих желал да свиря на Gibson LP. Наистина,и аз си падам по металик китари...А Ибанез,съм сигурен го докарва и на звук...Красота Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts