Jorko_Beliata Отговорено Януари 17, 2009 Share Отговорено Януари 17, 2009 (Редактирано) Май тая ми е любимата Макар че сега я има с "Rust in Peace" финиш... Редактирано Януари 17, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 17, 2009 Share Отговорено Януари 17, 2009 Не, не, аз искам тази викингската да свиря Amon Amarth на нея и да се раздирам от куфеж! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Януари 19, 2009 Share Отговорено Януари 19, 2009 (Редактирано) B.C. Rich Warlock http://www.woodbrass.com/images/woodbrass/...ERIE+BRONZE.JPG Редактирано Януари 19, 2009 от Viper-X Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Disposable hero Отговорено Януари 19, 2009 Share Отговорено Януари 19, 2009 Jackson King V Signature Modell http://www.redox.com.ua/guitarpics/jackson...523_xl_mini.jpg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
9teen8t9 Отговорено Януари 20, 2009 Share Отговорено Януари 20, 2009 (Редактирано) Редактирано Януари 20, 2009 от 9teen8t9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 20, 2009 Share Отговорено Януари 20, 2009 (Редактирано) Редактирано Януари 20, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Disposable hero Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 втората е просто... убиец! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 тази - http://www.12fret.com/new/Ibanez_JEM_20th_...sary_guitar.jpg не знам от какво дърво е направена и какъв състейн има ама е това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 Това доста прилича на една от любимите ми китари, която (може и да ме сметнете за луд) намирам за много красива и някой ден ще си купя такава...ей тъй за магарията: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 ^ Винаги съм се чудил как е направена тази боя И на мен много ми харесва, въпреки, че не харесвам много шарени китари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 (Редактирано) ами това дето съм пуснал е наследникът.те са легендарни вече тия с тия разцветки и колкото и да са "лигави" на вид, мисля че на повечето хора им харесват... черни уорбистове с трайбъли... някак си... Редактирано Февруари 27, 2009 от billymilano Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 На мен пък най си ми харесват шарките на дървото + лакът отгоре. И по темата, най-красивата китара си е моята. Все си казвам да я снимам и все като я извадя за целта сядам вместо това да свиря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 В тази връзка преди няколко месеца си свалих боята на 7-струнния Ibanez и сега е само по дърво...и лак де... тия дни ако се сетя ще постна някоя снимка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ipo Отговорено Февруари 28, 2009 Share Отговорено Февруари 28, 2009 Тази китара ТРЯБВА да се види ))) Преди време бях пускал подобен модел тук в тази тема, но това, което намерих сега е още по- ! БИЖУ Това не бих могъл и да го докосна - Тази китара е най -вече произведение на изкуството. На такова нещо трудно ще изсвири човек каквото и да е било освен ако не е тотален непукист - мен ще ме е шубе да не я одраскам нещо ... !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts