the_gorer Отговорено Юни 19, 2007 Share Отговорено Юни 19, 2007 Къде е жака за кабела? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fanatik_Priest Отговорено Юни 20, 2007 Share Отговорено Юни 20, 2007 Добре де, тая кака-китара вече сме я гледали и по други теми. Иначе е зверска за купони! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cupatincho Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 (Редактирано) Ми от пример на басистите сигурно е имало такава тема ама нещо не ми действа търсачката сигурно е от браузъра реших да пусна ...Та мойта мечта е тази тук красавица..незнам дали е най-способната велика китара ама като и видя цвета и формата и направо ме удря в главата... ->Gibson SG standard Редактирано Август 17, 2007 от Cupatincho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Daniel_V Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 Браво за избора! Аз бих се кефил повече на SG Special Мойта мечта засега още не е създадена. Но затова пък съм поръчал скъпо дърво за да се опитам да я направя Иначе искам Ibanez UV777 А защо не направиме темата така, че не само да слагаме емена и модели ами да даваме сайт с инфо. Така може някой който си търси висок клас китара да разгледа от многото мечти на писалите тук да си хареса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cupatincho Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 Gibson SG Manufacturer Gibson Period 1961–present Construction Body type Solid Neck joint Set Woods Body Mahogany Neck joint Mahogany Fretboard Ebony or Rosewood Hardware Bridge Fixed or Gibson vibrato Pickup(s) 1, 2 or 3 Humbuckers; 1 or 2 P-90s; certain entry-level versions had single coil pickups. ето инфо който иска висок клас да я взима...А ибанеза е изрудски и преди съм го виждал.Имаш вкус и формата е мн яка...!!!ENjoy but only enjoy... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 Jackson JS35 RR 24 прага, Флойд, и черна на цвят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 Наречете ме старомоден, но според мен няма по съвършенно нещо от това: Кога ли ще притежавам такава? Ето и малко инфо, което намерих. но дали е 100% достоверно... не знам. Top: carved plain maple Back wood: solid mahogany Binding: single-ply cream on top Neck construction: one-piece mahogany with original-style truss rod route Fingerboard: 22-fret rosewood Inlays: vintage trapezoid (accurate shape and color) Binding: single-ply cream Profile: early '50s rounded Scale length: 24-3/4" Nut width: 1-11/16" Strings: Vintage Reissue .010-.046 Pickups: BurstBucker 1 (rhythm), BurstBucker 2 (treble) Other: CTS pots and bumblebee caps Controls: 2 volume, 2 tone, 3-way switch Hardware color: nickel Bridge/tailpiece: ABR-1/aluminum stopbar Thin, original-style toggleswitch washer and jackplate Tuner style: Vintage tulip Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Daniel_V Отговорено Август 17, 2007 Share Отговорено Август 17, 2007 КУУЛ! Въобще няма нищо старомодно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cupatincho Отговорено Август 18, 2007 Share Отговорено Август 18, 2007 много добра работа на модераторите...поздрави...и отново съжелявам че не ми бачка търсачката проблема е в мен...та другата ми мечта е точно този les pauls Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Август 18, 2007 Share Отговорено Август 18, 2007 http://www.jemsite.com/jcustom/rg8127f_200...7F_VV_00_01.jpg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Am-I-Evil Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 Ibanez JEM20TH & Ibanez RG350DX - има и още, но в момента се сещам за тези двете, защото са ми направили най-голямо впечатление. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dumpill Отговорено Август 23, 2007 Share Отговорено Август 23, 2007 White & Silver Jackson "Disrupter" Roswell Star Това са любимите ми китари. И двете са на Amir Derakh от Orgy:) Може да видите колекцията му с китари ТУК! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Август 24, 2007 Share Отговорено Август 24, 2007 Gibson SG... Bridge Fixed or Gibson vibrato ... Хах, а аз толкова време си мисля, че тремолата по SG-тата и по Les Paul-овете са Bigsby Те Gibson имат ли си своя лицензирана линия тремоло системи въобще? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chefo Отговорено Август 24, 2007 Share Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) Та по темата-ето я Китарата http://www.gibson.com/en%2Dus/Divisions/Gi...ssic%20Antique/ цвета е бахти и цвета МЕД... Мммммммм!!! Интересно никъде не видях цената и-някой може ли да я каже(не че ще си купувам де). Редактирано Август 24, 2007 от Chefo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valkyr-qsal Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 ..и това е моята любима китарка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts