DaftFunk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 1 2 Аууууууууууууу Bo yan :inlove: :inlove: брао брао! Сигурно не живееш в БГ :violin: Цитирай
Bo Yan Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 1 2 Аууууууууууууу Bo yan :inlove: :inlove: брао брао! Сигурно не живееш в БГ :violin: Да, и хич не съм щастлив от този факт Китарата иначе е много готина, нали? има и пиезо. звучи убийствено. на камбанката пише името ми... абе гъзар отсекъде... голем праз.. мноо важно... важно е да има рокенрол Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Ми ей туй: . Тони Макалпайн дали е кисело дупенце? Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Тони Макалпайн дали е кисело дупенце? Ами със сигурност е Виртуозно кисело дупенце Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Stratocaster разбира се,с тази"форма по тялото" ммм,като девойка е.. :inlove: :inlove: :inlove: имам си една такава "баба" набор 74г. Не случайно вече над 50 год. повечето китари взаимстват тази форма. Също радва Gibson SG,сигурно щото първа любима група AC/DC,а и в момента слушам Сабат. Разните ръбати изг*зици няма да ги коментирам изобщо(да не се засегне някой метъл,всеки с предпочитанията си). Цитирай
Shagrath Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 LGM Leviathan 7-string - quilt tiger eye burst e тва е мега брутална китара мен и ето тази ми харесва ... в малко по-различна разцветка и с по друг тип фретборд ама само тая снимка намерих ... дори на сайта нещо не мога да я видя ESP 7string Gothic Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Stratocaster разбира се,с тази"форма по тялото" ммм,като девойка е.. :inlove: :inlove: :inlove: имам си една такава "баба" набор 74г. Не случайно вече над 50 год. повечето китари взаимстват тази форма. Също радва Gibson SG,сигурно щото първа любима група AC/DC,а и в момента слушам Сабат. Разните ръбати изг*зици няма да ги коментирам изобщо(да не се засегне някой метъл,всеки с предпочитанията си). Тук са на мода ръбатите коремо-изкормвачи Цитирай
Jeff Beck Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Хора незнам обаче аз съм влюбен в ето тази красавица. Нищо особенно на пръв поглед но какъв звук вади абе нямам думи Ibanez RG350dx А аз засега се задоволявам с това Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Това за мен е красива китара : Цитирай
black_waltz Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 любовта на живота ми :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
backinbizzness Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Това е моят фаворит.. Естествено въпрос на вкус. Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Това е моят фаворит.. Естествено въпрос на вкус. Ibanez нямам какво повече да кажа :inlove: Цитирай
Recommended Posts