edgecrusher Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Има и по-евтини PRS.например Tremonti ,Santana моделите... Цените са м/у 350 и 600 британски паунда(около 800-1500 лв.) Баси , и това не е особенно евтино,но в сравнение с показаната по-горе(2300 б.п.) са си евтиниика.... Цитирай
bulby Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 За Лес Пол - две мнения няма. Ролс Ройсът сред китарите ! Любим модел ми е Gibson Les Paul Custom '61 а като цвят - Firebirst или Black Beauty. Още една супер секси китара - Framus Camarillo Custom Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 В ТАЗИ китара съм Флюбен от много време :inlove: :inlove: :inlove: Аааааа... да я беше показал по-рано ебаси... Имам чувството, че тва е единствената наистина яка външно китара тук... но как да е Цитирай
Sieger Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 (Редактирано) Аааааа... да я беше показал по-рано ебаси... Имам чувството, че тва е единствената наистина яка външно китара тук... но как да е И Фрамуса е перфектен! Не знам защо обаче... Les Paul-овете ми изглеждат малко... old fashioned с тоя сингъл кът! Пък и да не забравяме че външния вид е важен ,но не е всичко за една китара! Редактирано Декември 25, 2004 от Sieger Цитирай
Delyan Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Ако става въпрос за външен вид най-много си ми харесва формата на RG серията (мисля няма смисъл да споменавам марката), а също и на Soloist серията (пак ще пропусна марката ) и разни от този сорт. Цитирай
jFog Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Е те това е животното поздрави и целувки Цитирай
Alex-dan Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Само не мога да разбера какво им е КРАСИВОТО на Лес Пол модела и другите Гибсън. Супер семпли и обикновени изглеждат. Не говоря за качество. Също и на тия с картинка отгоре? Какво им е толкова красиво на самите китари? Бях си харесал в един магазин Squier Showmaster, онзи с белите "пламъци". Много е зарибяващ, а по нета впечатление ми направиха моделите Ibanez ала Vai, където е с ръкохватка Всички сте се сетили предполагам, затова снимки няма да прилагам и весели празници ви пожелавам Цитирай
bULGARIQ Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 е, да. друго си е китарата да мяза на пушка. бе то малко циганска работа, черепчета и огънчета - кич. от друга страна, някои хора обичат да се кичосват с разни вериги, фанелки с черепчета и тн. все пак това е част от шоута - да мязаш на клоун. някои хора, явно, не могът да оценят нещо стилно. Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Най-красивата китара, която съм виждал на живо, беше един лъскав черен Ибанез Saber (S series), не знам дали ги правят още. Страшна... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Аааааа... да я беше показал по-рано ебаси... Имам чувството, че тва е единствената наистина яка външно китара тук... но как да е И Фрамуса е перфектен! Не знам защо обаче... Les Paul-овете ми изглеждат малко... old fashioned с тоя сингъл кът! Пък и да не забравяме че външния вид е важен ,но не е всичко за една китара! А де... Кви са тез думички? single cut old fashioned (след 1 седмица на Снежанка ще й хрумне, че трябва да махне всички чуждици от форума и ще ти такова постовете хахаха) Само обясни какво е Framus да го еба. Вероятно е името на китарата или мацето, но как да е (имаш ебаси якия подпис обаче) RE!!! Цитирай
Sieger Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 А де... Кви са тез думички?single cut old fashioned (след 1 седмица на Снежанка ще й хрумне, че трябва да махне всички чуждици от форума и ще ти такова постовете хахаха) Само обясни какво е Framus да го еба. Вероятно е името на китарата или мацето, но как да е (имаш ебаси якия подпис обаче) RE!!! Дамм... Съжалявам само за old-fashioned! Ама сингъл кът незнам на български как е. Фрамус-а го виж от поста на Angermeans! @YtseJam Saber! Определено! Има една двугрифка - сабер ама не я намерих в нета... Ibanez Sabre 7 String Цитирай
Abbath Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 http://www.harleyguitars.com/ :violin: Цитирай
Abbath Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 Разбира се тук става въпрос за изобразително изкуство,аз не бих свирил на такова нещо Цитирай
Recommended Posts