Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Eдни от фаворитките ми:

RGR620 - Japan Only, Wizard Neck, Lo-Pro EDGE, Ash тяло...

Rotation%20of%20620.JPG

RG565 - Japan Made, Original Wizard гриф, Ориджинал EDGE, Basswood (липа) тяло, много любима китара (обратна глава, мейпъл гриф и HS конфиг - оо да! Нека 80те възкръснат!)

IM000798.jpg

RG550 - Japan Made, Original Wizard грифче, Ориджинал EDGE, Basswood пак, мейпъл нек...

550-1991.jpg

AR2000VV - Това за мен е най-красивия винтидж-стайл модел който Айбанез са правили! AR серията от преди години кърти! Махагонче, Флейм Мейпъл топ, GIBRALTAR II Бридж... А коолко е удобна и как пеее!..аах

ar2000-2.jpg

Жалко, че вече не правят такива китари. Никой вече не прави хубавите инструменти като от едно време.

Ааа..

Който се кефи на Крис Бродърик - има нов къстъм USA модел. Интересна комбинация от RG, RGA и готин арч при роговете. ЦЪК!

Поздрави!

Отговорено

^ Не се продават. Само за него е правена. One Of a Kind.. е ако стане официално лице на Айбанез другата година се надявам да го пуснат като сигничър - определено вземам една бройка! Както ми е притрявала 7-ца напоследък :punk_guitar:

Отговорено

Малко попракалихте с тия Ибанци, ама айде... ;) 80% от тях изглеждат еднакво, разликата е в финиша (лично мнение).

Обаче, тъй като много говорите за тях, а и е една от най-долюбваните марки във форума, нека и аз покажа една такава.

BlueJEM009.jpg

На колегата Guitarroyalty. До колкото знам е къстъм шоп (една от 4-те му.)

Отговорено (Редактирано)
Малко попракалихте с тия Ибанци, ама айде... ;) 80% от тях изглеждат еднакво, разликата е в финиша (лично мнение).

Обаче, тъй като много говорите за тях, а и е една от най-долюбваните марки във форума, нека и аз покажа една такава.

Еехе... Не сме прекалили... то сигурно мене имаш впредвид де. ;)

А иначе е "най-долюбвана" марка щото има достъпни модели с качества, възможности и функций доста над останалите в ниския-среден клас. Не че има много фенове заради историята и развитието и :slap:.

А аз говоря за истинските Айбанези, от едно време, супер високото качество на смешни цени(едно време..ех 80-те)... благодарение на които сега са извесни. Както и сегашните Престижи и Японски бижута. Такива - от яките Айбанези - рядко се срещат в нашия форум, тъй че аз (за себе си) приемам, че не са разпространена и поплулярна марка във форума ни. Просто малко хора са се интересували какво е било преди RG350DX WH и защо аджеба има сигничър на Вай - JEM и UV. Добре, че е Вай че да има RG каквото го знаят всички. Ама тва не значи че преди не е имало Роудстар Гитар. А защо пък Вай въобще си харесва Айбанез...кое го впечатлява толкова - оп, MAXXAS - легендата. Или пък че първия Swirl прототип на RG е бил всъщност на Вай UV-то...За НЕпопулярността на S серията пък въобще няма да коментирам (модел вече на над 20 години! + периода на FGM - Frank Gambale сигничър :D). Или пък как така на Сатч (Сатриани) китарата няма много общо със моделите (сегашните) на марката...ама то JS бил прост Radius PRO-540R без мидъл адаптор и по-винтейдж профил на нека... да де ама ако питаш некой "фен" на марката (щото свири с 350DX) кво е тва Радиус - опа, греда...

Тааа извинете че се отнесох... просто обичам да говора за марката. :hysterical:

Мойте 5 стинки... Абе не ми обръщайте внимание... от както се помня Айбанез ми е в пръзната глава :greenangel::hysterical:

Редактирано от Daniel_V
Отговорено
BlueJEM009.jpg

На колегата Guitarroyalty. До колкото знам е къстъм шоп (една от 4-те му.)

Да, спомням си, че като я видях тази китара и ми идеше да се ритна в окото и да си отхапя крака......

Отговорено

Нещо за което се сетих и нямаше как да не ви го покажа.

Custom Ibanez RG770 Bengal Finish

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Лудница.

Във връзка със къстъм модифицираните Ibanez-и и с горния пост: ЦЪК!

Поздрави!

Дан

Отговорено

Едни от най-красивите китари според мен:

lrs_tribal-x.jpg

Gibson Tribal Xplorer

gibson_darkfire.jpg

Gibson Darkfire

33-zakkwyldelespaulbullseye.jpg

Zakk Wylde's The Grail

1957-les-paul-custom-alinco-s.jpg

Gibson '57 Les Paul Custom 2 VOS

Отговорено

Който се кефи на Крис Бродърик - има нов къстъм USA модел. Интересна комбинация от RG, RGA и готин арч при роговете. ЦЪК!

...най-сетне някой да метериализира проекта "инфинити"...всъщност беше въпрос на време...