DaftFunk Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Не , Това е Звяра.А Къде е красавицата? :think: ще я намериш в официалният на PRS Цитирай
AXE Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Не , Това е Звяра.А Къде е красавицата? :think: Ммм сега ще ме караш да си намеря красавица Но като гледам кога ще си купя такава китара, имам достатъчно време за търсене :green: Цитирай
eXile Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 АХЕ, къде са му ключовете на тоя Beast? Баааааахти и китарата :inlove: Цитирай
synchu Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 АХЕ, къде са му ключовете на тоя Beast? Баааааахти и китарата :inlove: Вероятно е с последната изцепка на Floyd Rose, т.нар. speed loader tremolo bridge, което няма ключове. Струните са точно по дължината на мензурата и всъщност са силно подобни на старите Стайнбергери. Цитирай
synchu Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 е има, само че откъм самото тремоло http://www.floydrose.com/bridges.html Цитирай
ba6 maistora Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 ей тая горната китара наистина е готина Цитирай
chacho Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 не съм мислил че китара с подобна форма ще ми хареса някога, ама тая отляво се класира отвсякъде Цитирай
MDFk Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Тая отляво , обаче тая отдясно Що бе,човек? Аз пък си мисля, че точно този "график принт" вдъхва нов живот на тая неособено (поне за мен) привлекателна китара. Макар че си и прав де - повече дясната, отколкото лявата... Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 и все пак PRS-a е по красив и от двата Ибанеца Цитирай
Shagrath Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 лелеееееееееееееееееееееее Гигърска китара ... ебем пичку матерну Цитирай
jFog Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 На дясната само и трябва малко зелена боя и става МАтрица от всякъде затова ме кефи де Цитирай
Burton Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 исках да снимам мойта затуй :green: не за да се истъквам щото е моя , а щото най-накрая (преди 3 месеца) осъществих мечтата си от около 8 години насам ... И за мен тази същата мечта наскоро стана реалност... абе Kelly-то винаги е била и си остава THE ultimate beauty!!! :inlove: Цитирай
Recommended Posts