Fender_str Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Баси китарата. Хората като нямат какво да правят вършат глупости! Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 27, 2006 Отговорено Февруари 27, 2006 Баси китарата. Хората като нямат какво да правят вършат глупости! Оооооо Соул бро! Мноо ми е драго да мерна човек като теб! Сигурно си видел постовете ми по тая тема. Аре Peace! и ползвай кандоми. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Личното ми мнение е, че семплите неща са по-красиви............http://www.warriorinstruments.com/images/genxdc_3d.jpg Цитирай
circles Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 да, много е добра тая китара! Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Направи ми впечатление че в цялата тая топ дълга тема имаше само една акустична китара, затова няма да поствам снимки на електричарки и аз - но харесвам доста дизайна на RG серията на Ибанез(и на другите им серии де) и на Фендър Страт. Иначе на това му викам красавица - аз много обичам акустиката Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Toва е китарата за мен както и тази Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 (Редактирано) Аз бих направил всичко (почти) за да притежавам това..................или поне да посвиря на нея или на тази или тази ама............. Редактирано Февруари 28, 2006 от MDFk Цитирай
Zlatyio Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 :wow: Тва последното китара ли е или бас или може да се ползва и за двете Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Toва е китарата за мен както и тази Добър избор Владо Цитирай
wiggery Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Мен тези китари най- много си ме радват Цитирай
mmanson Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 (Редактирано) Ibanez и Fender, но са махнати. какво мислите за моите красавици \? Много е голяма снимката за сайта! Смали я и постни пак! :guitar: Редактирано Март 2, 2006 от MDFk Цитирай
Fenix Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 (Редактирано) :wow: :wow: :wow: За съжаление е фотошопска версия... Поздрав за MDFK Редактирано Март 4, 2006 от Fenix Цитирай
MDFk Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 КУЛТ! Благодаря за сърдечния поздрав! Много са яки, особено втората ...един Фото-офф от любопитство: това с Quick mask около тялото и главата на китарата, още една снимка и Paste into ли си го направил? Бая работа туй бре, селекцията около адаптерите е малко времеемка... Приноса ми за темата: LGM Leviathan 7-string - quilt tiger eye burst Изчанчена, но и сравнително класическа, и според мен голяма резачка. Цитирай
Fenix Отговорено Март 6, 2006 Автор Отговорено Март 6, 2006 КУЛТ! Благодаря за сърдечния поздрав! Много са яки, особено втората ...един Фото-офф от любопитство: това с Quick mask около тялото и главата на китарата, още една снимка и Paste into ли си го направил? Бая работа туй бре, селекцията около адаптерите е малко времеемка... Истината е 4е не съм ги правил аз. Постнаха ги в един фруг музикантски форум и то доста отдавна, просто аз âк сега разгледах темата. Но идеята е то4но тази, с копване на нещата на китарата (отражението, адаптерите, тремолото) на разли4ни лейъри и после копване на картинката. Пи4овете дето са ги правили (двете са от разли4ни хора) бяха написали 4е го правят с Macromedia Fireworks, една програма, с която съм се сблъслквал и изобщо не харесах, колкото и да съм фен на Макромедия. Но отделянето на 4астите изобщо не е сложно. Те използвали не знам си кой си туул на Файъруъркса, който явно е еквивалента на magic wand-а на фотошопа. И за да не кажат 4е поста е оффтопик Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 АЗ мисля да приключа дискусията с нещо доста красиво. Paul Reed Smith - Dave Navarro Signature e ? Цитирай
Recommended Posts