Ianko Публикувано Март 11, 2006 Публикувано Март 11, 2006 (Редактирано) 1)nickname: Ianko това си ми е и името да не повярва човек 2)Възраст: 22 3)Образование: Средно и не завършена квалификация 4)Вашият инструмент/и: Бас китара ибанец 5)Предпочитан музикален стил: Алтернатив и рок 6)Вашият вдъхновител: Виж 7)Досегашни (не)реализирани проекти: да направя хубава пънк/ска песен 8)Странични интереси: Риболоф (слабо) 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ми тук нищо немога да напиша освен че съм много усмихнат Редактирано Март 11, 2006 от Ianko Цитирай
NoSeNs Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Добре Дошъл Ако не ме бият на някоя среща на форума много ще се кефя да гледам поне една усмихната физиономия Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Той си знае Иначе добре си ни дошъл! Много бира и да ни помагаш като бием NoSeNs! Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Привет,колега - да опъваш яко дебелите струни! :hello: Цитирай
Ianko Отговорено Март 12, 2006 Автор Отговорено Март 12, 2006 Требе свирим :guitar: не да се бием хехе Кво толкова лошо е направил човека нали е барабанист, басистите и барабанистите трябва да се разбираме, иначе какво ще правят китаристите, загубени са горките т.е. как ще си свирят жиците Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Той ми е аверче, няма да се бием с него! Просто се шегувам в неговия тон! Ами това за басистите, барабанистите и китаристите е ясно! Хвала на текиви граждани! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Здравей и от меня Ако ще има бой на форумна среща - да ме изчакате, да не почвате без мене, че и аз да погледам шоу!!! Спъндж Боб Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Здрасти!!! :hello: Добре дошъл... Цитирай
Recommended Posts