enuffZnuff Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Здравейте! Някой използвал ли е за живо или запис серията на Electrovoice PL 33, 35, 37.И по специално ме интересуват 35.Как звучат в сравнение с 57Shure? Цитирай
vihro Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 За точно инфо направо пиши на Влади/axel/ или се разходи до магазина на Ямаха в Дружба.Там ще може и да пробваш. Цитирай
enuffZnuff Отговорено Ноември 2, 2010 Автор Отговорено Ноември 2, 2010 (Редактирано) То, че ще ида там - ще ида.Примамва ме офертата на Динакорд,че цените са им повече от половина свалени,за сетовете от продажните в Германия.Бях се засилил да си взимам един по един Sm57ци и много се колебая.Та искам да чуя и мнение на хора, които са ги използвали.В нито един чужд форум не можах да намеря потребителски рецензии за тях.В клуб Faith озвучават барабаните с такива, и звучаха прилично.Но, как ли ще се държат на записи ? Редактирано Ноември 2, 2010 от enuffZnuff Цитирай
vihro Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 До колкото знам Влади има такъв сет,така че ще ти е полезен и в тази насока. Цитирай
enuffZnuff Отговорено Ноември 2, 2010 Автор Отговорено Ноември 2, 2010 Благодаря ти Ще ида утре да чуя. Цитирай
Recommended Posts