chobbi Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 На мен пък,друго ми стана интересно.Плейбекът през адаптерите ли прослушва или....Ако е така,може да се пробва да се пее през тях 1 Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 А ако им сложи и един уеб кам, ще може и клипове да снима Пичове, темата е силно безсмислена. Цитирай
golfabitch Отговорено Януари 4, 2011 Автор Отговорено Януари 4, 2011 (Редактирано) Моля темата да бъде заключена!!! Редактирано Януари 4, 2011 от golfabitch Цитирай
L.K. Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Мда, граничи с абсурда. Ако ти му кажеш "пич, не прави така" може би ще има и малко здрав смисъл. Цитирай
Viper-X Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 (Редактирано) табовете в повечето случаи са грешни от към ритъм, но не са фалшиви толкова много първо басът трябва да се настрой в E A D G за да се чува правилно тъй като табовете са писани от музиканти, учили ги по слух, не са перфекни, но акордите са верни 90% Извод: Проблема търси в дясната си ръка и в настройката на басът, а не в табовете качи таба тук, да го пробвам аз, и да видим колко е фалш Редактирано Януари 5, 2011 от Viper-X Цитирай
golfabitch Отговорено Януари 5, 2011 Автор Отговорено Януари 5, 2011 Адаптрите ми са някви не знам и аз какви.Като говя се чува 1 Цитирай
Recommended Posts