CorvusCorax Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 Да си по цомби до Азис също е имидж.Курвенски. Горко на всяка курва, тогава, оцобила се до такъв мъжага... Но нали знаете, при липса на секс жените придобиват един малко по-онакъв имидж... Цитирай
Angel_Of_Doom Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 Еми аз на концертите съм облече, както обикновенно си ходя - демек "яко метъл". Според мен имиджа и сценичното поведение е много важно. Макар че аз на сцена се ограничавам до размятане на коса Това ми е сценичното държане, понеже се опитвам да съм колкото се може по-натурален на сцената. Няма какво да се правя на шут Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 Като става дума за синхрон, той като че ли е най-лесно постижим с помощта на една "тема" на участието. Тук трябва доста въображение, при това всеки път. Най-елементарен пример: победа на България във футболен мач Това беше и в моята градина, нали? Случва се рядко, Кремски, да стигнем толкова надалеч...в мечтите и евротурнирите. Пък и вашето дамско отношение към футбола има само обратен ефект, поне при мен... Пеенето няма да избяга, и без това е маргинално занимание, като цялата извънчалгаджийска действителност. Цитирай
ronia Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Това беше и в моята градина, нали? Случва се рядко, Кремски, да стигнем толкова надалеч...в мечтите и евротурнирите.Пък и вашето дамско отношение към футбола има само обратен ефект, поне при мен... Пеенето няма да избяга, и без това е маргинално занимание, като цялата извънчалгаджийска действителност. Ами всъщност какъвто денят, такъв и примерът, но ти си решил да развиеш темата Цитирай
KingdomX Отговорено Март 31, 2006 Автор Отговорено Март 31, 2006 всъщност като стана дума за Азис...хм...доста постигна с имиджа си..евала му за това но аз не бих се направил на геи да си впечатля публиката щото ще има обратен ефект ние не сме глупавите чалгари да се правим на чак такива клоуни...а и един приятел ми зададе въпрос свързан с имиджа на Азис: Има ли човек в българия които да не знае за него?.... Цитирай
Sad But True Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Аз следващия път ще изляза с кустум,мамка му,ако ще да се разчуе,и джапанки. Цитирай
NeonGod Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Sad But True вече са те изпреварили до някаде сас джапанките.имаше излизане сас домашни пантофи и АНЦУНГГГГГ;))таиче избери нещо друго Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Аз следващия път ще изляза с кустум,мамка му,ако ще да се разчуе,и джапанки. Като те гледам, не забравяй и хавлията Цитирай
Termy Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 (Редактирано) Най-бесният костюм, с който съм излизал, е пижама. Редактирано Април 2, 2006 от Termy Цитирай
Sad But True Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Sad But True вече са те изпреварили до някаде сас джапанките.имаше излизане сас домашни пантофи и АНЦУНГГГГГ;))таиче избери нещо друго Тогава само джапанки,много държа на тях.... Цитирай
KingdomX Отговорено Април 2, 2006 Автор Отговорено Април 2, 2006 Sad But True вече са те изпреварили до някаде сас джапанките.имаше излизане сас домашни пантофи и АНЦУНГГГГГ;))таиче избери нещо друго Тогава само джапанки,много държа на тях.... да не си забравиш синята хавлиика...мноо е фешън Цитирай
METALLICA Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 ами споретмен имиджа на групата тряба да бъде такъв какъвто стил музика сфират пак може да бъде и по необичаен Цитирай
KingdomX Отговорено Април 14, 2006 Автор Отговорено Април 14, 2006 ... пак може да бъде и по необичаен което е по добре,стига да не се прикалява и да се стига до там че да изглеждаш смешен Цитирай
NeonGod Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 абе секи може да се облича както изка бахти няма да ходиде на модно ревю а на концерт.а имиджа на групата............стига де :killyou: Цитирай
Passkalero Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Аз пък ходя по улицата така, както излизам на сцената Т'ва е! Много гот! Цитирай
Recommended Posts