Tinkerbell Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Имиджа за мен не е толкоз важен. т.нар. "Feeling" по скоро. Начина по който чувстваш всяка песен. Това мисля че грабва вниманието повече Цитирай
Sad But True Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 (Редактирано) Имиджа за мен не е толкоз важен. т.нар. "Feeling" по скоро. Начина по който чувстваш всяка песен. Това мисля че грабва вниманието повече Дефинирай "Feeling", ако обичаш Или да кажем присъствието на сцената и умението да поведеш,най-общо казано ,публиката Редактирано Април 17, 2006 от Sad But True Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Има хора които пеят с някаква чувственост в песента - както Елвис или Майкъл Джексън например - изразяваш чувства към текста и всяка нота. Мисля че тва е добър начин да грабнеш публика. това имам предвид под Feeling. Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Също така и това което ти каза Sad But True - присъствието на сцената и умението да поведеш публиката Цитирай
KingdomX Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 Имиджа за мен не е толкоз важен. т значи искаш да ми кажеш че като си на сцена не си нещо повече от публиката ти...или просто не искаш да им го покажеш Цитирай
NeonGod Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 абе важното е да си метал да да се наливаш яко и да пикаш из градинките.пак имиджа не е толкова важен Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Аз не разбрах какво общо имат поливането на градинките с метълщината и те двете от своя страна - със сценичния имидж... Цитирай
RockoBG Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 абе важното е да си метал да да се наливаш яко и да пикаш из градинките.пак имиджа не е толкова важен Датс райт. Само повръщането не е позволено. Металите драйфат само на уейв концерт Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Металите драйфат само на уейв концерт Тука се чувствам лично засегнат Цитирай
NeonGod Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 CorvusCorax не бе тва е един маитап.не се засягаи моляте щото ще се депресирам не сам изкал да обидя никого.просто тва е една тапотия която се носеше от една бабка вьв плд.ок Цитирай
KingdomX Отговорено Май 1, 2006 Автор Отговорено Май 1, 2006 Металите драйфат само на уейв концерт Тука се чувствам лично засегнат не говорише ли на RockoBG че си засегнат че не са те разбрали и стана мам* си трака Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 аз пък вече сам със нов имидж:къси шорти/бели/със черни лентички и цвички със бяла блузка и червена връзка.мдаааааааааа а ся да ви е гадно.няма ли нови теми бе бахти.маи тази се изчерпа а Цитирай
Recommended Posts