ivo3d Публикувано Октомври 26, 2010 Share Публикувано Октомври 26, 2010 Здравейте, преди известно време пробвах разни лампови ампове до около 1500 лева и като звук най-много ми хареса Marshall Haze 40, може би си паснаха добре с китарата ми. Въпросът ми е дали някой има такъв и ако има и вече е свирил известно време с него - какви са му впечатленията. Питам, защото чета много противоречиви мнения в чужди сайтове - някои са много доволни, други се оплакват, че след няколко дни се появявали разни шумове и пукания (може би кофти серия...). Ампа ще го ползвам за репетиции и малки гигове, гейнът ми е достатъчен за стиловете, които свиря (punk rock, grunge, hard rock...) и звукът му е "маршалски" - общо взето ми се вписва в очакванията за бюджетен лампов усилвател, но все пак приемам и други предложения за тестване. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts