rusin Публикувано Март 10, 2006 Публикувано Март 10, 2006 Здравейте , имам стара звукова карта yamaha opl3-SAx wdm, която е на ISA слот и има IDE конектор, мисля си че мога да свържа с IDE кабел сд-ром . Като целта ми е по добър звук. Това така ли е ?Тази карта ще е я ползвам единствено за слушане на музика в WAV формат. Предварително благодаря! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Такива видове карти са CD-ROM контролери . И аз имам подобна (само че IBM ) . Ако дъното ти не поддържа CD-ROM-ове , слагаш тази , свързваш cd-то към нея и си готов Цитирай
rusin Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 Мерси за бързия отговор Повече ме интересува каво качество дава и струва ли си да я ползвам за качествено слушане на музика от компютъра. А самото дъно си поддържа сидиром. Предполагам че картатта си има вграден DAC-той добър ли е ? Цитирай
hellfire Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Зависи с какво я сравняваш , за да може да се каже - "да/не е добра" Аз лично имах такава обаче изгоря .... сега как ме е яд :wall: :wall: :wall: Цитирай
Overdrive Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 даже и хард диск 2гб тръгваше на такава Ямаха. Като оставим това, че ISA картите са шумни и нямат много динамика, тоя модел е един от най добрите. Цитирай
Recommended Posts