McLaud Публикувано Октомври 24, 2010 Share Публикувано Октомври 24, 2010 Имам процесор Zoom 1010, ама не знам как да си правя ефектите, мога само да ги сменям. Някой, ако знае как се работи с него, ще съм много благодарен, ако сподели. Благодаря от предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 http://www.zoom.co.jp/english/download/manual/english.php Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobolin Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 (Редактирано) Ако вземеш, че натиснеш ТУК ще си изтеглиш прекрасен manual където всичко е описано. P.S. Даже колегата отгоре ме е изпреварил. Редактирано Октомври 24, 2010 от Bobolin Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
McLaud Отговорено Октомври 24, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 24, 2010 blagodarq mnogo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts