a1RwalK Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 Наскоро се запознах с един малко по-различен вид палки. Напоследък доста "изчанчени" модели започнаха да се появяват на пазара, от покрити с дунапрен, през покрити с алуминии, та чак до светещи палки зареждащи се в USB. Най-голямо впечатление ми направиха обаче ето тези палки: Според проiзводителя, ергономичната им форма влияе релаксиращно на китката, удобна е, а тъи-наречните O-Rings, гумени кръгчета при долния краи на палката (мисля че оттам идва и името им - приличат на пчела) обират вибрациите и предпазват киткатаНякои хора смята че тези О-пръстени са с цел допълнително звукоизличане т.е. при удар с тях. Предлагат се в различни цветове. По качество се сравнявали с Vic Firth. Бях срещал подобен модел на Zildjian: Също така предлагат и Hot Rods наречени Swarm Sticks: Имат същите О-пръстени, както и 2 повече които са регулируеми, според звука които искате. Ето и едно видео: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Бих пробвал с кеф, ама много дебели - 17$ в США... Цитирай
Recommended Posts