emo_tion1 Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 Можете да го чуете тук Естествено всякакви отзиви и мнения са добре дошли Цитирай
dids Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Не се сърди , но ми прилича на танцуващ орел с гипсиран крак . Липсва ми ефирност . Може би малко повече хармония трябва . Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 24, 2010 Автор Отговорено Октомври 24, 2010 (Редактирано) Няма никакви проблеми Радвам се, че си написал това което мислиш Редактирано Октомври 24, 2010 от emo_tion1 Цитирай
dids Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Всички така сме почнали . Много е трудно да приемаш чуждо мнение за авторските неща . Струвати се , че ти си правият , а другите грешат . С годините разбрах , че човек се учи докато е жив и винаги има мнения различни от твоето . Добри или лоши - въпрос на виждане . Важното е да не се отказва човек ! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 24, 2010 Автор Отговорено Октомври 24, 2010 Да, така е. Човек се учи цял живот Знанията не се изчерпват само с това да научиш всички акорди всички скали,ликове и гами и да свириш по 10 ноти в секунда ( както си мислих преди време) Но така, човек се учи от всичко Цитирай
7thString Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Готин замисъл Няколко забележки - Лийд синта не е равномерно силен между блендите - едната бленда явно звучи по-остро, затова трябва да я намалиш, за да не изпъква над другата толкова - Това ехо на едната бленда е твърде рязко, а лийдовете са изместени в дясно през цялата песен - тва като ефект е готино за малко, но след като човек слуша една такава песен, едното му ухо е заглъхнало - Ритъм секцията потъва - при хубави студийни колони/слушалки и концентрация, се чуват хармониите отдолу, но при слушане на "нормална" аудио система, се чува само лийд синта. - Бас линията когато имаш синт се изкривява - някъде компресираш нивата твърде много. - Можеш вбъдеще да поразчупиш ритъма - ще внесе доста разнообразие Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 24, 2010 Автор Отговорено Октомври 24, 2010 7thString благодаря за отзитчивия коментар Направих малко промени и качвам нов линк на парчето Eagle's flight 2 Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Парчето не е никак лошо, но просто трябва според мен да поразнообразиш водещата музикална линия и да има някаква градация или допълнителни хармонии. Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Май само трябва да се балансират отделните тракове във височинно отношение (сила на звука) и да се поразнообрази малко перкусионният елемент, инъче за chill out звучи добре. Нещо ми напоня за една компилация Best Of Chill Out Lounge-2006, но в момента не се сещам точно на какво от нея, а й не е никак важно. Не й трябва много на идеята , че да добие завършен вид Поздрави и успех. Надявам се да съм бил поне малко полезен Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Отговорено Октомври 26, 2010 Polyphone - засега мисля да оставя така хармонията, освен ако не ми хрумне някоя идейка KingdomX - ще помисля по въпроса за разнообразяването на ритъма. Колкото до този албум, не съм го слушал, но ще се поразровя ако мога да го намеря това парче, за което говориш. Музиката е изкуство, което несъзнателно или съзнателно се случва често да си приличат парчетата по между си на различни изпълнители. Иначе всяко мнение е ценно за мене... Благодаря за отделеното време Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Аз от звук много-много не разбирам, ама ме кефи определено! Малко напомня за ранните неща на Жан Мишел Жар (по-специално визирам Еquinoxe 3, може би заради 3/4 размера) Иначе мн добре си се справил, аз рядко изслушвам нещата в този раздел до край, но определено успя да ме грабнеш! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 27, 2010 Автор Отговорено Октомври 27, 2010 The Final Cut благодаря ти за топлите думи Колкото до Жан Мишел Жар може би си прав донякъде,въпреки че не бях го слушал това парче,а и други хора са ми казвали за други мои парчета, че приличат на неговия стил което само може да ме радва въпреки, че не съм запознат много с неговото творчество Цитирай
Recommended Posts