Tozi Публикувано Октомври 23, 2010 Share Публикувано Октомври 23, 2010 Записах ви едно шафълче за джемене. Моя опит. Плейбек Енжой! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 Даде ми повод да си извадя китарата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 Ей,евала ,странно ми е как не заби в български народни и други джаз импровизации.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2010 Няма нищо странно. Като в кръчма - едно за хората , едно за музикантите - едно на Лепа Брена - едно на Уайтснейк. Та и аз така. Е къде е по мой вкус: Иху! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 малии..,от повечето нищо не разбрах,но това е нормално - не съм учил Абе ти защо не използваш разни ефекти понякога,то вярно няма смисъл при това свирене,ама -( кво беше за кръчмата ) Като погледнеш примерно Влатко Стефановски връзва рок-саунд с народно,или ти си държиш на джаз звученето?Сигурно това беше за другата тема ,там за стола .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2010 Хехе... засега държа на джаз звучението. Харесва ми възможно най-натуралния (лампов по възможност) и близък до акустичния звук. Пък и нали вече има Владко който си свири с ефекти. Кому е нужно втори такъв? Ползвам понякога изкривяването от лампите на "крънч" канала на кубенцето (първия блус вариант на шафъла). Имам и Line6 POD xt, но го ползвам общо взето единствено когато записвам за форума разни носталгични "жици". Едно време се кефех на хорус много, но това е доста демоде вече. Общо взето се свързва с фюжън звученето от осемдесете. А нали сме 30 години по-късно все пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 Този Не се съмнявам, че си страхотен музикант! Ама едно монотонно и скучно все звучиш... Равно открай- докрай. да не се засегнеш нещо, ама тва си мисля. Нищо лично. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2010 @bmmusic не се засягам. Ето какво мисля аз. Всеки има различно усещане за света и музиката. В това няма нищо лошо. Напротив - чудесно е ,че има такова голямо разнообразие на този свят. Какъв музикант съм в случая няма никакво значение. Това си е джем и всеки прави това което и както може според музикалния си опит и развитие. Ако те притеснява и ти е скучно това което правя, решението е много просто: не слушай и не чети нещата които пускам. Предполагам има достатъчно други изпълнения в и извън този форум които биха ти подхождали на ценностната система и музикална естетика. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Октомври 23, 2010 Share Отговорено Октомври 23, 2010 Да се включи и мама Постарах се да "създам" джем обстановка, така че да стане по-уютничко и повечко хора да се присъединят All night long shuffle jam Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 Един шафъл и от мене http://www.4shared.com/audio/UzNvktTS/shuffle.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 Супер як джем се заоформил. Както пишеше един професор по музика в съответния учебник по музика, "Силата на музиката е в нейното емоционално и психологическо въздействие" Та като слушах в съзнанието ми изникна следната картина: Градче по делтата на Мисисипи, бар, вътре като в чичо томовата колиба, запушено мирише на уиски и тютюн. Свири бенд. На пианото emo_tion1, с тъмни очила, докато свири много виртуозно с лявата ръка своенвременно се присяга за цигарата от пепелника върху пианото, който вече изнемогва да побере фасовете. До него Tozi, стабилен негър и той с очила, толкова стабилен ,че може да приспи Бойко Борисов с един шамар, свири на Gibson 355 , която в ръцете му изглежда като укулеле в ръцете на Шварценегер. До него се подмята добре тапицирано кубеце от което се лее блуууееес. Ето я и певицата- Viara Ivanova, с топирана,черна коса и дълга червена рокля, ярко червило. Зад нея двебеквокалистки , които се поклащат в такт с музиката. Чува се и бас , но басиста не го виждам добре, прекалено е задимено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 Супер як джем се заоформил. Както пишеше един професор по музика в съответния учебник по музика, "Силата на музиката е в нейното емоционално и психологическо въздействие" Та като слушах в съзнанието ми изникна следната картина: Градче по делтата на Мисисипи, бар, вътре като в чичо томовата колиба, запушено мирише на уиски и тютюн. Свири бенд. На пианото emo_tion1, с тъмни очила, докато свири много виртуозно с лявата ръка своенвременно се присяга за цигарата от пепелника върху пианото, който вече изнемогва да побере фасовете. До него Tozi, стабилен негър и той с очила, толкова стабилен ,че може да приспи Бойко Борисов с един шамар, свири на Gibson 355 , която в ръцете му изглежда като укулеле в ръцете на Шварценегер. До него се подмята добре тапицирано кубеце от което се лее блуууееес. Ето я и певицата- Viara Ivanova, с топирана,черна коса и дълга червена рокля, ярко червило. Зад нея двебеквокалистки , които се поклащат в такт с музиката. Чува се и бас , но басиста не го виждам добре, прекалено е задимено. DREAMMIND недей така бе. Тъкмо съм спрял цигарите от 2 години вече :metalist: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 Хахаха DREAMMIND И аз ще те помоля да вземем една гумичка и цигарите с дима да ги изтрием от фантазията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Октомври 24, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 24, 2010 Опасявам се че тогава стабилният черен негър с очилата дето раздава шамари ще се окаже многорък и свирещ едновременно на бас и укулеле, а невидимият дисиплиниран барабанист ще се окаже просто вертикално движещи се зелени цифри от матрицата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Октомври 24, 2010 Share Отговорено Октомври 24, 2010 Хахаха нали, а певицата е триглава хахахха и О,небеса: по халат . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts