mengel Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 (Редактирано) Наистина се запалих, но ми остана време само за това... А пък това е едно изпълнение на живо отпреди 10-тина години! Редактирано Октомври 21, 2010 от mengel Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Октомври 21, 2010 Отговорено Октомври 21, 2010 Екстра са и двете Имате ли свирене в София скоро ? Цитирай
zanev 70 Отговорено Октомври 22, 2010 Отговорено Октомври 22, 2010 ... винаги ми е било любопитно това което пускаш , този път не е изключение ..... добре сте се справили .... вокалиста на първото ми мяза на Ръчо ... предполагам че е той ... от търновския му период преди да замине за Англия ... освен ако не греша де ... ама много мяза шъ знаиш .. жив и здрав бъди . Цеко Цитирай
mengel Отговорено Октомври 22, 2010 Автор Отговорено Октомври 22, 2010 (Редактирано) вокалиста на първото ми мяза на Ръчо ... Благодаря Цеко!... Да, на концертния вариант е Ръчо! Аз даже му писах сега да направим цялото парче за трибюта, та да видим....! Demon_A_Go-Go, групата отдавна я няма, макар че не пропускаме когато се видим да джемем на воля в клуб "Мелон" в Търново! Редактирано Октомври 22, 2010 от mengel Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 22, 2010 Отговорено Октомври 22, 2010 Oooo Ачка бравос и вокали си сложил Цитирай
dids Отговорено Октомври 23, 2010 Отговорено Октомври 23, 2010 Ей , къде е този Ръчо ? Не знам от кога не съм го виждал . Той започна да пее с нас когато беше 8 клас . В културния дом на Левезето . Ръчо - вокал , Весо пърпала - клавир / някъде из Германия е / Венци консула - барабани , Огнян Зашев - бас и моя милост . Цитирай
Fashion Отговорено Октомври 23, 2010 Отговорено Октомври 23, 2010 Ръчо се е установил трайно в Анлия, от доста време, заедно със семейството си! И аз като участник в банда, с 4-годишна история с него, изпитвам носталгия по неговия глас. Сори за отклоняването от темата. Mengel, страхотни изпълнения, аз все още го свиря с бандата това парче! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 24, 2010 Отговорено Октомври 24, 2010 Евала Mengel, много яко и концертния вариант и симфоничния ,където аранжимента и изпълнението за супер яки. скоро да го довършите и да го чуем цялото. Цитирай
Recommended Posts