разбойник Отговорено Октомври 29, 2010 Автор Отговорено Октомври 29, 2010 Г-н Пейчев, вие сте зъл металист. И дайте го този албум най-сетне - феновете ви ще умрат от старост докато го издадете Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 9, 2010 Автор Отговорено Ноември 9, 2010 Гледам по статистиката в сайта ни, че разни индивиди влизат през тази тема и слушат песента, но коментари - никакви. Вероятното обяснение е, че не им допада особено, но аз не бих се обидил на негативна оценка - пишете, искаме да се видим отстрани, а и критиката е съвсем в традициите на форума Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Ония ден, както си карах малкия танк, фиатчето, слушам едно познато парче. Не, че съм абсолютист, но някак си познах, че е от ДО. Викам си, това са НЕМО бе! Много се изкефих! НЕМО са много яка банда. Кефя се, че едно време свирихме заедно. Много стил... и суета... има в тях Цитирай
Mike_MnD Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 (Редактирано) Гледам по статистиката в сайта ни, че разни индивиди влизат през тази тема и слушат песента, но коментари - никакви. Вероятното обяснение е, че не им допада особено, но аз не бих се обидил на негативна оценка - пишете, искаме да се видим отстрани, а и критиката е съвсем в традициите на форума Не знам за другите, но аз мисля да ви видя и чуя утре на живо. От това, което чух, ме накарахте да се дигна и да дойда, така че... до утре Редактирано Ноември 18, 2010 от Mike_MnD Цитирай
Sunday Отговорено Ноември 19, 2010 Отговорено Ноември 19, 2010 Това не беше ли на Ст. Вълдобрев?! Имал е нещо общо, струва ми се? Не, не беше. Цитирай
Recommended Posts