разбойник Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 Ново/старо парче, отскоро в ефир: Песен в до диез (Cis 137) Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 20, 2010 Автор Отговорено Октомври 20, 2010 Ще има, сега втасва Оценки и коментари са добре дошли. Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 звучи доста интересно....Сигурен съм, че ще имате успех с това, което правите.Наляганетро върху ушите не е достатъчно според мен....за да се напълни на 100% въздействието на песента.....В смисъл като увелича по-скоро дразни отколкото въздейства...Което за мен означава повече налягане на по ниски нива...Дано се изразявам правилно...Песента е забележителна .. Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Хубава песничка! Мога смело да заявя, че вече сте си формирали собствен стилов почерк, успех! Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 20, 2010 Автор Отговорено Октомври 20, 2010 Благодаря за добрите думи. rudibass, имаш предвид, че липсва честотен баланс и при усилване дразни, че има нужда от повече компресия или нещо друго? Не съм сигурен че те разбрах. Mephistofel, с едно парче е лесно да създадеш впечатление за стил. Ако продължиш да мислиш така след като чуеш още 5 (примерно) ще бъде признание. Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 ^ А ти защо реши, че съм ви слушал само това парче? Поне три пъти съм ви гледал на живо, а и у дома съм чул това-онова. Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Най- вероятно крайния мастеринг (малко и смесването) малко не ме кефи.Не намирам махна...напротив.Просто като слушам на слушалки ще ми се да увелича ама не става по-приятно. Цитирай
circles Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Вие си знаете, но да си кажа и тук - много ме радва този микс - адмираций към майстора! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 22, 2010 Отговорено Октомври 22, 2010 Банда, поздравления за парчето! Радвам се, че се развивате и вървите напред, за разлика от някои други. Много ми се идва на концерта ви с Кофеин в София, но ще пропусна. Чакам ви в Пловдив някой ден. Жестока банда сте ! Продължавайте да правите такава яка музика и да пеете на български! RESPECT!!! Цитирай
рахата Отговорено Октомври 22, 2010 Отговорено Октомври 22, 2010 Много добро парче сте спретнали! Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Отговорено Октомври 23, 2010 Мерси И на мен ми се свири в Пловдив, ще трябва да измислим нещо. rudibass, просто не ми се говори през колко варианта минахме докато стигнем дотук. Намирам детайли, които бих променил, но поне на този етап това е финално смесване. Хайде стига хвалби, дайте сега и малко критика! Цитирай
Stivy_k Отговорено Октомври 25, 2010 Отговорено Октомври 25, 2010 Браво бе! Профи звучи. Сайта ви също е на ниво изобщо радвам се, че има такива банди! Успех! Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 27, 2010 Автор Отговорено Октомври 27, 2010 Благодаря! И ние се кефим на сайта, още е съвсем пресен и не особено пълен, но лека-полека ще стане както трябва. Цитирай
DUSKATA Отговорено Октомври 27, 2010 Отговорено Октомври 27, 2010 Евала г-н Разбойников! Супер е песничката според мен......нищо че не съм капацитет в тоя стил..... Па дано един ден да съпортнете R.E.M. у BG-то... Цитирай
Recommended Posts